FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-FC VASLUI 2-0

M. Constantin către Burdujan: "Ai uitat că te băteam în fiecare zi cînd erai aici?"

marius constantin sumudica
marius constantin sumudica

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Marius Constantin şi Lucian Burdujan au avut un conflict puternic în timpul partidei Rapid - Vaslui, de aseară, cîştigată de giuleşteni cu 2-0.

 

În minutul 77, imediat după ce Balaj l-a eliminat pe Milanov, Burdujan a sărit de pe banca Vasluiului şi a protestat la decizia arbitrului din Baia Mare. Văzîndu-l, Marius Constantin a venit în sprint pînă în dreptul fostului său coleg de la Rapid şi l-a pus la punct: "Băi, stai acolo jos, la locul tău! Sau ai uitat că te băteam în fiecare zi cînd erai aici şi nu scoteai un sunet? Ai făcut glas acum?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
dpg88
dpg88  •  26 Iulie 2010, 22:24

ce sa-i ceri lui MC,fotbal nu prea stie,creier nu prea are..a dat in mintea gorilelor rapidiste.

tuby
tuby  •  26 Iulie 2010, 12:02

o replica f inteligenta din parea unui baiat profund

darfcar
darfcar  •  25 Iulie 2010, 01:04

Auzi tu,dupa poza ai intrat de mult in menopauza,daca e mata in poza...tot aia e,voi ne numiti pe noi,pe stelisti oi,este singura voastra satisfactie cadou de la noi ,si pe care puteti sa o obtineti de la Steaua Bucuresti,castigatoare unei Cupe a Campionilor,si nu vom cobora niciodata la balacareala voastra de la rapid,nu vom cobora niciodata la nivelul unor nimicuri fara caracter...asa cum este mariusica al vostru ca de-i dau una nu mai are fata.Santeti patetici,niste soparle invidioase pe lei!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează