FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Machado XXL » Brazilianul Stelei e de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus

Instantaneu în Austria: Machado are
fizic de luptător K1
Instantaneu în Austria: Machado are fizic de luptător K1

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 09:51

Atacantul brazilian i-a speriat pe stelişti cu măsurile sale, el avînd zece kilograme în plus după ce s-a operat la genunchi


Operat în luna aprilie de ligamente încrucişate, Gabriel Machado a ajuns la măsuri XXL. Atacantul adus în iarnă de la Universitatea Cluj nu a fost recunoscut de colegii săi de la echipă, pe care i-a vizitat în cantonamentul din Austria. Vîrful carioca a venit îmbrăcat cu un maiou negru, care îi scoatea în evidenţă burta.

Machado (23 de ani) s-a îngrăşat cu zece kilograme peste greutatea sa normală de 76 de kilograme. Brazilianul se reface în Elveţia după operaţia la genunchi şi le-a spus steliştilor că face eforturi să reintre în formă. El va reveni pe teren peste 6 luni.

"Florin Costea n-are cum să joace"
Gigi Becali spune că fostul atacant al Universităţii Craiova are şanse mici să prindă primul "11" în sezonul viitor, chiar dacă a fost unul dintre remarcaţii primului stagiu de pregătire. "E bun, însă nu are cum să joace pentru că el evoluează fix pe postul lui Cristi Tănase, chiar n-are cum să-l scoată din echipă", a declarat Becali.

"Pintilii e cel mai bun!"
Patronul Stelei e încîntat de aducerea lui Mihai Pintilii de la Pandurii. "Mihai Stoica mi-a spus că este peste tot ce am avut la mijlocul terenului pînă acum. Şi Rocha e super ca atacant, iar Dumitraş mai are de tras, e mai bun pe faza de atac decît în apărare. Asta mi-a spus Mihai. O să merg şi eu cu ei în cantoanement în Austria să-i văd. Nu mai zic că luăm titlul, să începem meciurile şi vom vedea", a spus Becali.

Gigi scapă de "Nilă"
Gigi Becali a anunţat că ar putea renunţa la jucătorii luaţi de la Universitatea Craiova. "Dacă judecătorul decide să plece jucătorii, să se ducă. Şi Florin Costea, şi Prepeliţă şi Mihai Costea. Şi pe Mihai i-am dat 1,1 milioane de euro. I-l dau gratis şi cu asta basta. Oricum, Mititelu vorbeşte numai tîmpenii!", a declarat Becali.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
biancorossi
biancorossi  •  03 Iulie 2012, 23:30

este si normal sa ai asemenea silueta dupa ce tu ca fotbalist profesionist, devii obligat sa nu te mai antrenezi luni de zile. important pentru el este sa se vindece, nu cred ca va fi o problema sa dea jos kilogramele suplimentare, in cateva saptamani se dau jos si 10 kg fara probleme.

submarina
submarina  •  28 Iunie 2012, 12:46

astai terminat...nu mai faci din el fotbalist...unde naibii se gandeste conucerea cand transfera pe cineva?!

val70
val70  •  28 Iunie 2012, 12:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ciobanul l-o fi trecut si pe asta la pierderi, cum ii este obiceiul. Probabil nu s-a mai interesat nimeni prea mult de el, nu l-au mai urmarit...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează