FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - NAPOLI, JOI, ORA 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Mache" nu a propus încă nici un jucător pentru mercato. În trecut i-a adus pe Bibişkov, Grzelak şi Tininho

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Dintre oamenii care au propus nume de jucători pentru Steaua pînă acum lipseşte Marius Ianuli. Team-managerul are experienţă. În istoria recentă a recomandat cîţiva fotbalişti care chiar au ajuns în Ghencea, precum Bibişkov, Grzelak şi Tininho.

Suporterii au listele lor!
Nu doar şefii aşteaptă cu interes campania de achiziţii din iarna asta. Suporterii sînt curioşi pe cine o să transfere echipa lor şi au început să se şi implice cu idei. Mihai Stoica primeşte zilnic pe contul de facebook nume de jucători pe care fanii îi consideră interesanţi, de la Moraes, Eric şi Chipciu pînă la fotbalişti din campionatul Braziliei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
eugeniustin
eugeniustin  •  12 Decembrie 2010, 17:12

Grzelak ala era mare fotbalist

star01
star01  •  12 Decembrie 2010, 12:03

you "sdimply_red":dupa cate stiu eu,Mache "sta" bine financiar(nu degeaba este nepotul lui jiji) spre deosebire de voi potaile cu conturi blocate de fisc,jucatori neplatiti de"n" timp si cu butelie plecat in State pt."tratament anti DNA...asa ca..."miau,miau"!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează