FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 0-0

Made in Oltenia » Sărbătoare cu iz cîmpenesc în Bănie: cum au trăit suporterii CSU meciul cu Steaua

Articol de , - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 09:59

Oltenii au savurat cum doar ei ştiu meciul orgoliilor cu Steaua, trecînd prin toate stările emoţionale la partida de pe arhaicul "Extensiv", folosit iar, în premieră, după 2008.

Aceleaşi cîntece olteneşti care fac sufletul să vibreze, chiar şi după ani şi ani. "Ştiinţa, Ştiinţa", au strigat mii de glasuri, "juveţi" cu fulare alb-albastru la gît, necontînd stema sau simpatia.

"Au înnebunit salcîmii", iar microbiştii n-au vrut să fie cuminţi. Cum ar fi putut?! Care mai de care mai hîtri, doar de aici plecă nea Mărin, tocmai de aceea Gâlcă a fost botezat "Reghe", iar Tamaş întîmpinat cu "Ascunde-i sticla!".

Colţ de România
Pe lîngă cei doi tehnicieni, în tribune au mai fost vreo 6.000 de antrenori, fiecare turuind, cerînd pase, goluri, admonestînd arbitrul, adversarul, pe ai lor, plus iarba gazonului-tăpşan pe care s-a jucat ieri după-amiază, un teren ce parcă organiza un derby rural, nu Craiova contra Steaua.

Sau, cum scria pe tabela arhaică, "Unv. Craiova" - "Oaspeţi". Mostră de originalitate şi orgoliu oltenesc. Fazele, minutele, secundele au fost trăite la intensitate maxima, vociferînd, dînd indicaţii, sorbind din ţigară şi spărgînd cu nesaţ din sămînţă.

"Nu-mi dau seama cum se poate juca un meci pe un asemenea gazon! A fost foarte, foarte prost. Ne-a chinuit mult. Cu toate acestea, am avut multe ocazii, însă mingea nu a vrut să intre în poartă" (Nicuşor Stanciu, mijlocaş Steaua)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
manon
manon  •  02 Martie 2015, 13:51

te apuca rasul cand vezi fcsb-isti ca nu stiu cum si pentru ce sa se mai planga in legatura cu meciul de ieri !!!!!!!!! VAI steaua VOASTRA DE FCSB-isti !!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Martie 2015, 12:21
Postat de zidane92 pe 02 Martie 2015, 10:05

Eu nu il acuz pe Brandan de nimic necurat,pentru ca nu avem dovezi,dar eu zic in premiera aici ca Brandan vine in locul lui Prepelita la Steaua,iar experienta celor 5 ani de gsp arata ca le cam nimeresc,daca nu ma pricep!

a plecat cu scandal...nu cred ca mai e primit inapoi. Poate cine stie, daca primeste argatul din nou ordin de la Poarta Alba.......o sa uite ca brandan l-a injurat de mama...

ipsilante
ipsilante  •  02 Martie 2015, 11:03

Oltenia eterna teranova, un cantec are astazi si-n priviri, Hai universitatea, hai Craiova, tu campioana unei mari iubiri! ... Te iubim Stiinta noastra... cea de toate zilele! Multumim Cartu & Sandoi! La multi ani Sandoi& Bawab! FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează