FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - SPORTUL 2-1

Maftei îl refuză pe MM: "Mai bine ajung în B decît la o rivală a Rapidului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Vasile Maftei, căpitanul Unirii Urziceni, a vorbit la finalul jocului cu Sportul despre victoria reuşită de echipa sa şi a infirmat posibilitatea unui transfer la Steaua în perioada de mercato.

”Am obţinut astăzi trei puncte foarte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Vă spun că nu voi juca niciodată pentru Steaua sau pentru oricare altă rivală a Rapidului, pentru că Rapid este echipa mea de suflet. Mai bine ajung în Divizia B”, a spus Vasile Maftei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (230)
tristar
tristar  •  27 Noiembrie 2010, 10:58

In fotbalul profesionist actual, doar in Romania nu poti juca la o echipa rivala. Asta arata nivelul scazut de civilizatie la care ne aflam. Maftei, tata, ai ales cu mintea, inainte de a alege cu sufletul si ai facut bine. Ai fi fost un jucator util Stelei, indiscutabil, dar ai fi creat multe controverse inutile. Pentru acest lucru, ai crescut in ochii mei, ochii unui stelist incurabil!

dcasanovax
dcasanovax  •  27 Noiembrie 2010, 10:03
Postat de pufulycy pe 27 Noiembrie 2010, 09:18

FOARTE BINE FACI ! SI DACA VREI SA AJUNGI IN B, ACOLO UNDE ESTE ECHIPA TA DE SUFLET-NEGRU OBISNUITA SA JOACE, TRANSFERA-TE CA IN 2 ANI,AJUNGETI SA JUCATI LA MATINEU.O SA URMATI DUPA SURIOARA MAI MICA,cfr,CA NU MAI AU BANI SA ARANJEZE BLATURI. SI NICI GEORGICA AL VOSTRU NU VA MAI SUSTINE MULT TIMP,CA NU MAI MERG COFETARIILE.ORICUM NU AVEAM NEVOIE DE TOATE REBUTURILE DIN CAMPIONAT. TE-AI INTREBAT VREODATA DACA AI FATA SA JOCI LA UN CLUB ADEVARAT? STII VORBA:"C-I-O-A-R-A MALAI VISEAZA... !?

ce pro...st esti ! tocmai vrabia malai viseaza adik steaua pe maftei il viseaza

sylar_1923
sylar_1923  •  27 Noiembrie 2010, 09:53

@pufulycy: ce te mai oftici ca nu vine MAFTEI la echipa de oi pe care o sustii, la fel cum se oftica majoritatea stelistilor cand vad DEVOTAMENT ADEVARAT PENTRU UN CLUB, INDIFERENT UNDE JOACA SI CUM JOACA, lucru pe care voi nu o sa il vedeti niciodata la un jucator stelist, tocmai de aia te si oftici, pentru ca VOI NU AVETI UN JUCATOR CARE SA FIE TRUP SI SUFLET CA MAFTEI. FORZA RAPID !!

Vezi toate comentariile (230)
Comentează