FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Maftei mai rămîne la Unirea » "Stă şi cu Dinamo"

Articol de , - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Maftei era aşteptat de azi la Rapid, însă şefii Stelei susţin că jucătorul va mai fi lăsat de giuleşteni la Urziceni pentru a încurca şi echipa din Ştefan cel Mare.

Revenirea lui Vasile Maftei (29 de ani) în Giuleşti, preconizată iniţial pentru azi, ar mai putea întîrzia două săptămîni!

"Ştiam că Maftei a semnat cu Rapid şi că a fost lăsat special de giuleşteni să joace şi cu noi pentru a ne încurca. În plus, am informaţii sigure că fotbalistul va mai rămîne la Urziceni, rapidiştii vor ca el să ajute Unirea să nu piardă la Dinamo!", a anunţat aseară preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, la GSP TV.

Varianta stelistă e infirmată chiar de Maftei, care a lăsat de înţeles că nu a ajuns la un acord cu Rapidul. Jucătorul a izbucnit sîmbătă seară, după Urziceni - Steaua (1-0), supărat că discuţiile cu giuleştenii tergiversează, şi l-a "înţepat" pe "Vamă". "Dacă m-am gîndit la Rapid cît timp am jucat cu Steaua? Dar ce, Dinu Gheorghe s-a gîndit la mine, ca să mă gîndesc şi eu la dînsul?!", a spus fundaşul de 29 de ani. Apoi a adăugat: "Dinamo? Niciodată să nu spui niciodată".

Mai mult, Dinamo a reintrat în cursă şi încearcă să-l deturneze pe ultima sută. Şefii din Ştefan cel Mare urmează ca azi să facă o nouă ofertă lui Dumitru Bucşaru, care va include şi jucători la schimb.

"Aştept în continuare oferte, am încă posibilitatea de a mă transfera"
Vasile Maftei, fundaş Urziceni

"Maftei e jucătorul pe care mi l-am dorit dintotdeauna, am ţinut tot timpul legătura. E un fotbalist exponenţial pentru Rapid"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"I-am propus un contract pe 5 ani lui Maftei. Deocamdată, jucătorul ne-a refuzat din considerente personale"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


GAZETA DE DUMINICĂ
După Maftei urmează Rusescu
Gazeta Sporturilor a informat în numărul său de ieri asupra mecanismului prin care Vasile Maftei mai poate ajunge la Rapid chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat vineri. La LPF au fost depuse chiar în ultima zi de mercato acte prin care fotbalistul urmează să fie declarat liber de contract pentru a putea apoi să semneze cu echipa lui Şumudică. Şi Raul Rusescu (22 de ani) are depus memoriu la Ligă pentru a deveni liber! După ce îl vor rezolva pe Maftei, giuleştenii vor apela la aceeaşi strategie pentru aducerea vîrfului ialomiţean. (George Şeitan)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
searcher8206
searcher8206  •  27 Septembrie 2010, 08:59

Citat din acelasi ziar: "Maftei, de mîine în Giuleşti!12.09.2010"

rapids
rapids  •  14 Septembrie 2010, 00:59

Ba sunte-ti zapaciti, luati-l pe Maftei nu va mai prostiti, ba Dinule luati-l odata pe Maftei si pe Rusescu ce naiba ca fac cu nervii si vin cu torte pe stadion si iar luati amenda, treaba voastra

rapids
rapids  •  14 Septembrie 2010, 00:59

Ba sunte-ti zapaciti, luati-l pe Maftei nu va mai prostiti, ba Dinule luati-l odata pe Maftei si pe Rusescu ce naiba ca fac cu nervii si vin cu torte pe stadion si iar luati amenda, treaba voastra

Vezi toate comentariile (19)
Comentează