FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Maftei: "Unirea Urziceni cere pe mine 400.000 de euro". Vezi ce echipe refuză!

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Fundaşul Unirii Urziceni, Vasile Maftei (29 de ani), a comentat situaţia în care se găseşte. A făcut-o într-un interviu la GSP TV.

- Vasile, unde vei juca începînd din 2011?
- Îmi doresc să ajung la o echipă care să se bată pentru titlul de campioană pentru că la Urziceni nu se va mai putea întîmpla aşa ceva. Sînt legat de Urziceni încă un an şi jumătate, dacă nu eram, era mai simplu să decid doar eu. Se cer pe mine 400.00 de euro, atît cît s-a dat acum aproape doi ani. Cine achită suma asta mă transferă, dacă sînt şi eu de acord.

- MM te vrea, fanii însă nu te acceptă sub nici o formă, iar Becali spune că face ce zice galeria.
- La unele echipe care joacă aproape meci de meci cu tribunele pline e normal să se ţină cont şi de părerea fanilor. Oricum, nu vreau să vorbesc nici despre Steaua, dar nici despre Rapid sau Dinamo.

- Ce va fi esenţial în alegerea ta?
- Voi alege în primul rînd cu sufletul, asta e clar.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
dudu68
dudu68  •  25 Noiembrie 2010, 16:14

Pai daca nu vrei să vorbesti "nici despre Dinamo"...atunci ciocu` mic! Te-a chemat cineva in Stefan cel Mare si nu ne-am prins noi??? Chiar asa...ce poa` sa vorbeasca un puradel despre Dinamo?

iadul13
iadul13  •  25 Noiembrie 2010, 12:12

Hai acas vasile

gyurika
gyurika  •  25 Noiembrie 2010, 11:25

Cei de la CFR Cluj ar face bine daca l-ar lua pe Maftei! Si sa-i dea, pe langa bani, si pe Rada si Dica!!! Ar castiga toata lumea: CFR ar lua un fotbalist, Unirea ar primi bani si doi jucatori cu care se poate prezenta onorabil in Liga a doua!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează