FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Mai sînt 3 zile pînă la startul returului, iar Petrolul are mari probleme! Mircea Rednic nu ştie pe cine să mizeze în apărare

Articol de - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 11:00

Petrolul pregăteşte primul meci al noului sezon, cel cu FC Braşov, prin parcurgea unui singur antrenament pe zi.

Mircea Rednic are mari probleme în zona defensivă în condiţiile în care doar Geraldo Alves este sigur de postul său pentru partida de vineri.

Satli, o soluţie viabilă în centrul defensivei, este suspendat, în timp ce Ipsa se află la recuperare la o clinică din Turcia.

O variantă de luat în seamă pentru tehnicianul lupilor galbeni este folosirea, în premieră, ca fundaş central, a lui Ioan Filip.

Petrolul - FC Braşov e vineri, de la ora 20:30, în direct la LookTV şi DigiSport, liveTEXT pe GSP.RO. În acest moment ploieştenii sînt pe 3 în Liga 1, la 10 puncte de liderul Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 Februarie 2015, 13:12

greu cu investitorii, atata timp cat primaria isi baga nasul. ei vor sa tzina stadionul si brndul petrolul, sau, cel putin asa au facut'o pana acum. d'aia a fugit walter, d'aia caprele au intrat in conflict cu primaria. poate ca bulibasa neculai ar fi ramas cu petrolul, de se intelegea cu primaria. de ex cfr este mai tentant pt. un invesitor. are stadion, palmares si brand, totul la club. package deal. porumboiu a fost si el torpilat de consiliul local si judetean vaslui. dupa modelul pesedeilor din iasi, craiova, primaria din Ploiesti va dori un csm petrolul Ploiesti.. ori, csu petrolul Ploiesti. si armata vehiculeaza ideia unui club steaua, propriu. si cu organu' nu te p

tripp
tripp  •  17 Februarie 2015, 12:54
Postat de miki23 pe 17 Februarie 2015, 11:19

Problemele vor disparea cat de curand,clubul va fi cumparat de investitori cu potential financiar puternic ,mai uitativa prin presa prahoveana ce sa intampla la Petrolul.

stai linistit, pentru asa zisii ziaristi sportivi aserviti, conteaza numai (o)_aia crestina, reghetonul, stapinul fffekaliot, capul de mop, si alte nenorociri de genul asta, astia nu mai sint de mult presa sportiva, sint un mare munte de ra_h_at!

agb87
agb87  •  17 Februarie 2015, 12:50
Postat de miki23 pe 17 Februarie 2015, 11:19

Problemele vor disparea cat de curand,clubul va fi cumparat de investitori cu potential financiar puternic ,mai uitativa prin presa prahoveana ce sa intampla la Petrolul.

esti optimist!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează