FOTBAL  »  Superliga  »  LĂCĂTUŞ L-A ANUNŢAT PE ADRIAN ILIE CĂ MAI ARE NEVOIE DE JUCĂTORI ÎN LINIA MEDIANĂ

Mai vreau un mijlocaş!

Articol de - Publicat sambata, 21 iunie 2008 00:00

“Fiara” îşi doreşte, în afara unui atacant de careu, un mijlocaş central, care să facă bine faza ofensivă şi să joace lîngă Ovidiu Petre.

Lăcătuş are deja un lot de 30 de jucători, însă nu este încă mulţumit de componenţa acestuia. Dacă Adrian Ilie a anunţat că îşi doreşte încă doi atacanţi, antrenorul mai are o cerinţă în plus. “Îmi mai doresc, în afara ju­că­­torilor care vor fi aduşi în atac, şi un mij­locaş central ofensiv”, l-a anun­ţat “Fiara” pe Adrian Ilie.

Nu mai vrea doi închizători

Dacă cei doi atacanţi pe care teh­nicianul îi doreşte sînt bra­zi­lia­nul Arthuro şi columbianul Pepe Moreno, în privinţa mijlocaşului, cuplul Ilie-Lăcătuş încă nu s-a decis. Totuşi, antrenorul vrea un fotbalist care să joace în zona centrală şi să aibă sarcini ofensive, să fie responsabil cu coordonarea jocului şi cu pasa decisivă.

“Să vină pînă cînd încep amicalele!”

Cum pentru sezonul viitor, Lăcătuş nu mai vrea să joace cu doi închizători, aşa cum s-a întîmplat în returul ediţiei trecute de campionat, el are nevoie de un jucător gen Deco, care să-i pună în valoare pe atacanţi. Tocmai pentru a-l putea integra în echipă, “Fiara” i-a solicitat lui Adi Ilie să încerce să rezolve respectivul transfer pînă cînd echipa va începe să joace meciurile amicale, primul fiind programat pe 28 iunie, în stagiul din Austria.

63% dintre cele peste 4.000 de persoane care au votat pe stelisti.ro au susţinut că postul cel mai descoperit al echipei este cel de mijlocaş ofensiv, urmat de atacant (29%).

Ce mijlocaşi centrali sînt în lot

Ovidiu Petre
cel mai folosit jucător de cîmp în Liga I, cu 26 de meciuri, după Dică (30)

Florin Lovin

a jucat 32 de meciuri din totalul de 46 de partide oficiale ale Stelei

Mihăiţă Pleşan
a lipsit 5 luni din cauza unei accidentări grave: fractură de peroneu

Tiago Gomes
a jucat la Estrela Amadora, în Portugalia, şi a ratat un transfer la Malaga

Claudiu Ionescu
a fost cel mai bun fotbalist al Gloriei Buzău

“Cobra” pleacă după Arthuro!

Adrian Ilie va merge din nou în Spa­nia în aceste zile pentru a definitiva transferul atacantului brazilian Arthuro. Acesta şi-a terminat îm­pru­­mutul la Cordoba şi a redevenit fotbalistul lui Alaves, echipă de un­de roş-albaştrii trebuie să ia accep­tul pentru a-l putea înregimenta pe sud-american. Arthuro (26 de ani) a marcat în ultimul an nu mai puţin de 12 goluri pentru Cordoba, fiind golgeterul echipei, care l-a mai avut în atac şi pe Javi Moreno, fost la AC Milan şi Atletico Madrid.

Doar 5 pase de gol

Cei 4 mijlocaşi centrali care au jucat în retur pentru Steaua au contribuit foarte puţin cu pase decisive pentru oamenii din ofensivă. Doar 5 pase de gol au oferit Lovin, Ovidiu Petre, Rădoi şi Pleşan, mult sub ceea ce aşteaptă Lăcătuş de la oamenii din zona mediană a terenului. Prin comparaţie, argentinianul Culio, de la CFR, care a jucat pe toată lăţimea liniei mediane, a oferit nu mai puţin de 11 pase de gol colegilor săi.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
 •  22 Iunie 2008, 11:53

nu stiu cum e Laca, dar ar trebui sa stie ca secretul unei echipe de succes, nu este ala de a avea multi juktori de valoare, ci de a avea un prim 11 standard si rezerve juktori pana in 23 de ani care au ce invata si care au ce arata. Eu cred ca are multe non-valori in echipa cum ar fi neaga sau altii carora le-a cam trecut timpul de juktori de performanta. :)

 •  22 Iunie 2008, 10:34

eu cred ca daca mai aduce multi jucatori si nu mai pleaca nimeni, vor aparea certuri in echipa si vor fi multi cu moralul la pamant... cei care nu vor fi folositi prea mult. eu cred ca maxim 30 de juktori sunt deajuns pt a forma o echipa solida. daca i-a luat pe cei care i-a luat ar fi bine sa se foloseasca de ei si sa pastreze aceeasi echipa an de an ca sa se cunoasca unul cu altul, altfel.. alti juktori, alta echipa, alte esecuri zic eu :)

 •  22 Iunie 2008, 01:40

costea de la craiova ar fi un transfer bun si cred k nu ar fi asa scump

Vezi toate comentariile (17)
Comentează