FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Maicon, de cinci ori mai scump! » Cota brazilianului a explodat

Maicon putea deveni afacerea deceniului pentru stelişti
Maicon putea deveni afacerea deceniului pentru stelişti

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 21:41

Steaua a refuzat să plătească 800.000 de euro în vară pentru vîrful brazilian. Acum, acesta ar putea ajunge la Marseille sau la Lille pentru 4 milioane de euro.

Maicon de Oliveira a ajuns unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din campionatul Ucrainei. Atacantul de 23 de ani, care a marcat zece goluri în acest sezon şi care e al doilea în topul marcatorilor, e pe lista a două echipe importante din Franţa.

După ce au refuzat oferta de 1,5 milioane a belgienilor de la Standard, Volin a fost informată de interesul lui Olympique Marseille şi de-al campioanei en titre din Ligue 1, Lille. Oficialii actualei echipe a lui Maicon au stabilit şi preţul pe care-l vor în schimbul acestuia: 4 milioane de euro.

MM l-a refuzat astă-vară
Deşi ar fi putut să-l ia definitiv în vară pentru 800.000 de euro, Mihai Stoica s-a împotrivit transferului brazilianului. Asta pentru că Maicon nu fusese adus la Steaua de el. "Maicon ăsta nu va ajunge niciodată mare fotbalist. Păi, altfel nu-l opream eu la Steaua? Ce mare lucru a făcut?", a declarat Becali după ce s-a despărţit de sud-american. Maicon are de primit şi acum 20.000 de euro de la Steaua, restanţele pentru ultimele două luni de contract.

3 goluri în şase partide în Liga 1 a reuşit Maicon în returul sezonului trecut la Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ravanelly
ravanelly  •  13 Ianuarie 2012, 14:59
Postat de flafy pe 13 Ianuarie 2012, 13:40

al catelea jucator este pe care steaua il pierde asa? si asta datorita faptului ca la steaua nimeni,dar nimeni nu se pricepe la fotbal...

as vrea sa te contrazic dar nam cum!!

tzii
tzii  •  13 Ianuarie 2012, 14:42

razbunarea lui raureanu pe meme , care se tot ia de el pe fb

theo_s
theo_s  •  13 Ianuarie 2012, 14:08

Managementul sportiv se face de profesionisti, ca in orice domeniu; cand in locul specialistului decide un orgolios umflat in pene ca are bani, ceea ce ne arata ca el e de fapt un mare amarastean, asta iese; cumpara dupa ureche si da afara dupa impresiile lui naive. Caraghiosul vroia sa-i dea afara fix pe aia care dupa 2 luni au calificat echipa.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează