FOTBAL  »  Superliga  »  FUGAR

CORESPONDENȚĂ GSP DIN AUSTRIA Are ofertă de la Gigi Becali, dar și de la arabi și nu s-a mai întors la echipă! Ce se întâmplă cu atacantul de Liga 1 care are clauză de 500.000 de euro

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 00:31 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 09:35

Mamadou Thiam, 28 de ani, a dat bir cu fugiții, nu a mai revenit la antrenamentele lui U Cluj, nici în Slovenia, nici în Austria. Toni Petrea a explicat care e punctul său de vedere. 

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul Universității Cluj în Austria, de unde transmit corespondențe pentru GSP

Mamadou Thiam, 28 de ani, a dat randament în tricoul lui U Cluj. A ajutat și echipa din Transilvania, s-a ajutat și pe el, revenind aproape de forma care l-a propulsat în campionate puternice din Europa.

FCSB a anunțat oficial transferul lui Damjan Djokovic: „Asta m-a atras să vin la București!” + Ce număr va purta
FCSB
FCSB a anunțat oficial transferul lui Damjan Djokovic: „Asta m-a atras să vin la București!” + Ce număr va purta

4campionate a bifat Thiam până acum: Franța, Anglia, Belgia, România. Echipele: Dijon, Clermont, Nancy, Barnsley, Oostende, U Cluj

El nu vrea să revină, U Cluj nu vrea să-i dea drumul fără plata clauzei!

Doar că după finala Cupei României, pierdută cu Sepsi, la penalty-uri, africanul a plecat în vacanță și nu s-a mai întors. Echipa ardelenilor a încheiat cantonamentul din Slovenia, de la Rogla, acum este în Austria, la Ampflwang im Hausruckwald, a disputat și un meci amical, cu Slovan Bratislava, iar Thiam tot nu s-a întors la echipă!

De fapt, senegalezul forțează plecarea de la U Cluj. Are oferte atât din fotbalul arab, cât și de la FCSB, Gigi Becali dorindu-l în mod special. Inițial, atacantul nu le-a răspuns oficialilor alb-negrilor, apoi a dialogat cu ei, de la distanță, însă reprezentanții "Șepcilor roșii" nu au putut să-l convingă să revină la pregătiri.

Noul antrenor al lui U Cluj, Anton Petrea, deja caută un alt atacant. Nimeni de la echipă nu îl ia în calcul pe Thiam pentru proximul sezon, dar oficialii ardelenilor nu au de gând să cedeze și să-l lase pe Mamadou să plece pe bani puțini sau gratis. Atacantul are o clauză de 500.000 de euro!

11goluri în 33 de partide a reușit Thiam pentru U Cluj, campionatul trecut, atacantul mai având și un assist

Toni Petrea despre Thiam: „Eu am o reținere când jucătorul nu vrea să mai continue cu echipa"

Chestionat de Gazeta Sporturilor vizavi de situația lui Thiam, Petrea a declarat: „El a solicitat un termen de gândire, a avut și ceva oferte din străinătate.

Până acum, nu s-a materializat nimic, nici nu s-a întors. Este o situație delicată. Am vorbit cu conducerea clubului, trebuie luată o decizie, nu putem să stăm, să așteptăm după el. Eu n-am vorbit cu el, am considerat că este treaba conducerii, fiind vorba și de o clauză de reziliere, așa că nu e treaba mea, eu nefiind aici sezonul trecut.

Dialog cu străinul care l-a lăsat fără serviciu pe Dică: „Serios? Hmm, îmi pare rău”
U CLUJ - FCSB 2-1
Dialog cu străinul care l-a lăsat fără serviciu pe Dică: „Serios? Hmm, îmi pare rău”

Un jucător bun, și-a făcut datoria sezonul trecut pentru U, dar eu am o reținere când fotbalistul nu vrea să mai continue cu echipa. E clar. Ce perspectivă să mai avem?!".

Gigi Becali nu plătește jumătate de milion!

Thiam mai are contract cu U Cluj, „șepcile roșii" nu vor să cedeze la presiunile atacantului și reprezentanților săi. Gigi Becali l-a însărcinat pe impresarul Florin Vulturar, care este și unul dintre finii săi, să se intereseze de un preț preferențial pentru Thiam.

FCSB nu va achita atât de mult, Gigi consideră că suma e prea mare, a anunțat GSP.ro încă de acum două săptămâni, dat fiind faptul că Thiam mai e sub contract cu "șepcile roșii" doar pentru încă un an. În vara lui 2024, atacantul ar fi disponibil gratuit.

Citește și alte știri din fotbal:

Rotaru și Becali s-au pus de acord » Propunere revoluționară pentru sezonul viitor din Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic prevede un viitor diferit pentru Dinamo și Rapid: „M-au avut și m-au dat afară, merci! El e prin Emirate, să se vadă cu sultanul «Basana-Balmasan»”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
jefynson
jefynson  •  27 Iunie 2023, 11:56

tati ratatii vin aici si se fac fotbalisti si dupa aia le trebuie milioane ca ei or dat 4 goluri poi sa se faca muncitor la gunoaie atunci daca tat vrea bani multi ca acolo poate gasi aur :)))' prostii pamantului .....aka *** si fotbalisti ....la unu nu ii merge mintea de aia o tot revenit in ligi inferioare ca tat asa o facut peste tot unde s-o dus .....mare valoare

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  27 Iunie 2023, 11:21

Gigi da pe o nonvaloare aproape 2 mil si nu da 500k pe un fotbalist !!

EXTRATERESTRU_SINGURATIC
EXTRATERESTRU_SINGURATIC  •  27 Iunie 2023, 11:10

Se va intoarce la U Cluj, doar ia o vacanta prelungita ! - Jos Vassaras - Sus Craciunescu !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează