FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIREA ALBA IULIA 3-2

Mandorlini: "Cred că s-a întors ghinionul de la Timişoara"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2010 00:00

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat după victoria cu scorul de 3-2 din meciul cu Unirea Alba Iulia că în această partidă s-a întors ghinionul de la Timişoara, unde în urmă cu o etapă clujenii au fost egalaţi în minutul 90+8.

"E foarte important că nu ne-am pierdut concentrarea în ultimele minute. Bud a făcut un meci excelent, e un jucător care deşi nu participă foarte mult la joc îşi face treaba cu brio în careu", a spus Mandorlini, prelaut de Mediafax.

Apoi a continuat: "La scorul de 2-0 mă gândeam că jocul e închis, de aceea i-am dat şi şansa lui De Zerbi să joace primele minute după aproape un an de pauză. Cred că s-a întors ghinionul de la Timişoara, în fotbal trebuie să mai ai şi noroc. E un sport imprevizibil de aceea e cel mai frumos din lume".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
supereduardo10
supereduardo10  •  25 Aprilie 2010, 12:01

Cfr nu joaca nimic face blaturi si umbla la arbitrii asa ca nu va mai laudati cu marea echipa a Cfr ca e o varza si o facaciune cine stie fotbal vede asta Retu e pt fraieri..vedeti rezultTELE DIN Europa ca stai pe punctele altora, cand se vor termina acele p[uncte nimeni nu mai va baga bani la cfr

alexutzu83
alexutzu83  •  25 Aprilie 2010, 02:32

cfr lider. sper din tot sufletul sa termine pe 2 ori vaslui ori urziceni. pe 3 tm sa moara de ciuda sudistii, si sa invete ca daca vor performantza, sa evite televiziunile si sa nu isi mai ia conducatori senili. Forza cfr!!!locul 1. restul e tacere!

 •  25 Aprilie 2010, 01:15

Ar fi vrut Toti mitici 2-3 dar trebe sa m-ai stepte. Cu asa patroni SCIRBOSI nu cred ca o sa prinda decit CE MERITA !!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează