FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mandorlini îi aruncă în luptă pe Costa şi Sforzini! » Direct titulari în Giuleşti

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Ultimele două achiziţii ale clujenilor vor juca din primul minut. Italianul a renunţat la ideea de a juca în sistemul 3-5-2 şi va folosi un singur vîrf în faţa trupei lui Şumudică.

Andrea Mandorlini a stabilit strategia pentru derby-ul din Giuleşti. Italianul a găsit riscantă perspectiva unui sistem cu 3 fundaşi în Giuleşti, exersat la două antrenamente din această săptămînă, şi a optat pentru un modul tactic mult mai echilibrat, 4-1-4-1. Antrenorul campioanei îi va titulariza împotriva Rapidului pe Tomas Costa (25 de ani) şi Ferdinando Sforzini (25 de ani), jucători care vor debuta în tricoul "vişiniilor".

Mandorlini vrea să cîştige lupta la mijlocul terenului. Ema Kone, Costa, Bastos şi Culio sînt jucători cu o tehnică foarte bună, capabili să-l aprovizioneze pe Sforzini, singurul vîrf, cu baloane utile. Mijlocaşul argentinian împrumutat de la Porto a cîştigat încrederea colegilor săi. "Costa ne poate ajuta foarte mult. Nu e puţin lucru să fii transferat la Porto la recomandarea lui Jesualdo Ferreira pe o sumă care depăşeşte trei milioane de euro. Face ambele faze şi are o calitate importantă: joacă simplu! Dacă se integrează va fi un jucător important din Liga 1", spun coechipierii argentinianului.

De Zerbi, arma secretă!
Decarul clujenilor, Roberto De Zerbi, are şanse mari să joace în ultimele minute ale confruntării cu Rapid. În mod normal italianul va lua loc pe banca de rezerve şi va putea juca cel puţin 30 de minute. De Zerbi a fost transferat în ultima zi de mercato din Italia, 1 septembrie, cînd a reuşit să-şi rezilieze contractul cu Napoli, echipă la care cîştiga 700.000 de euro pe sezon.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bergomi
bergomi  •  10 Septembrie 2010, 10:17

de zerbi arma secreta in alt meci,pt ca la bucuresti nu a mers pt meciul cu rapid pt ca inca nu-i 100% pregatit

alpin
alpin  •  10 Septembrie 2010, 07:28

Nu conteaza rezultatul! Sunt convins ca va fi spectacol!!! Doar, sa nu vina un arbitru cu ordin clar de a strica totul!!! E o partida in care ar fi bine sa invinga... ambele. Merita.

sundancekid
sundancekid  •  10 Septembrie 2010, 03:38

Pe bune ? Mie indiferent cine pe cine bate dar rapidul anul asta este mai puternica decit anul trecut iar voi aveti probleme mari comparabil cu anul trecut. In plus daca anul trecut giulestiul a fost jumate anul asta o sa fie plin si creeaza o atmasfera grea pentru adversari. Norocul vostru e ca nu au un atacant de valoare ! Pronostic : 50 & egal...40% bate rapidul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează