FOTBAL  »  Superliga  »  CINE IA TITLUL?

Mandorlini: "Va fi un campionat şi mai încins, multe echipe s-au întărit"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Tehnicianul campioanei prefaţează noua stagiune a Ligii I şi anticipează un sezon extrem de disputat.

"Consider că rezultatul tragerii la sorţi a fost unul mulţumitor pentru noi. Am văzut că vom juca împotriva Stelei în ultima etapă, dar sper că acel meci nu va fi decisiv în lupta pentru titlu.

Oricum este prea devreme pentru astfel de calcule, care ţin cont de clasamentul şi impresia din sezonul trecut. Cred că va fi mai dificil acum deoarece multe echipe s-au întărit în această pauză, iar nou-promovatele vor da dovadă de ambiţie pentru a dovedi că-şi merită locul în Liga I.

Aş fi vrut, totuşi, ca prima partidă să o disputăm în faţa propriilor suporteri, dar vom juca Supercupa României la Cluj-Napoca şi sper că stadionul va fi plin", a declarat Andrea Mandorlini

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
666piturca
666piturca  •  01 Iulie 2010, 23:19

Stai linistit, ca nu te apuca etapa a V-a. Asta in conditiile in care BOC-angii vor incepe campionatul cu tine [vezi ce a patit fratello al tau de la Brasov].

cspetrec
cspetrec  •  01 Iulie 2010, 22:55

Aveam o parere mai buna despre tine dar, se pare ca esti la fel de alb si imaculat la mansarda ca restul colegilor tai de suferinta, de zici ca abia ati iesit de la nufarul...parca asa e vorba pe la voi :)

sundancekid
sundancekid  •  01 Iulie 2010, 21:58

Nu mai visati voi nimic de acum incolo ! Pleaca si Boc si gata ! ADIOS !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează