FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 1-0

Manea crede că Renzo Rossi îl "lucrează"

Nicolae Manea, Renzo Rossi, Rapid
Nicolae Manea, Renzo Rossi, Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

"Principalul" din Grant crede că managerul Renzo Rossi vrea să-l forţeze să-şi dea demisia pentru a-l putea aduce pe Novellino

Nicolae Manea nu se gîndeşte să demisioneze nici după al doilea eşec la rînd cu 0-1 şi spune că sînt persoane în club care nu-l mai vor, arătînd cu degetul spre Renzo Rossi. Manea îl acuză pe team-manager că vrea să scape de el pentru a-l putea instala pe banca tehnică pe Walter Novellino, cel care i-a urmărit pe viu pe rapidişti la meciul cu Poli Timişoara.

"Nu ştiu dacă Renzo vrea să mă «lucreze» sau nu. E treaba lui cu cine a venit la meciuri, pe cine a prezentat şi cui, dar nu mi se pare normal să se creeze o asemenea presiune în jurul meu. Nu ţin de scaun, i-am zis lui Copos să aducă pe altcineva în locul meu, dacă vrea", spus Manea la Telesport.

Rossi a replicat: "Nu există nici un conflict între noi, doar că unora le e frică şi de umbra lor. De ce oare eu sînt singurul care iese mereu în faţă şi neagă toate lucrurile care se spun pentru a destabiliza Rapidul?!".

"E exclus ca domnul Manea să plece! Avem încredere în el că poate redresa situaţia"
ION TABAN, preşedinte CA RAPID

"Am luat echipa într-o situaţie dificilă şi avem 38 de puncte. De ce să plec? Ce, s-a terminat campionatul? Ne revenim!"
NICOLAE MANEA, antrenor Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  24 Martie 2010, 09:40

PLEACA bai manea ca ne-ai omorat echipa total! ne ducem de rapa si compromiti toate eforturile facute! e pacat de d-zeu, oi fi tu rapidist dar lasa-ne ca nu ai nimic cu antrenoratul. rossi - a vazut si el ca toata lumea ca esti ZERO (!!!). bai nea georgica laso-n aia masii cu nae asta ca ne aduce-n disperare! Nu se vede ca e total habarnist?? Lasa-l pe Panait , iar daca aduci alt antrenor trece-l pe manea si pe rada la ecipele mai mici pt ca la cea mare lucreaza antrenorii ! Via...

 •  24 Martie 2010, 09:18

ne revenim dupa ce pleci matale nea nae,nu vezi ca nu ai nicio treaba cu antrenoratu,ne ai distrus.culmea nesimtirii este ca sustii sus si tare ca nu iti dai demisia ca poti redresa echipa,pai cu matale antrenor nici cu messi si cristiano ronaldo in echipa nu prindem vreo cupa europeana. de ce nu pleci? ce jucatori vrei sa mia promovezi sa iti mai tragi din salariile lor?

clau1981
clau1981  •  24 Martie 2010, 08:01

ne revenim nicolae, ne revenim, dar poate la anul, asta e inca un an ratat, iar ne cuparam popcorn si facem abonament tv, sa vedem si noi europa, nu? NE REVENIM, NU?! INTREBAREA E, CAND??? X(

Vezi toate comentariile (6)
Comentează