FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mansaly Boubacar dezvăluie cum a reuşit Ionel Dănciulescu să îi motiveze din nou: ”Jucăm fără stres”

Boubacar este piesă de bază în primul
Boubacar este piesă de bază în primul "11" al "cîinilor", indiferent de antrenor

Articol de - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:51

Mansaly Boubacar a dezvăluit cum i-a motivat Danciu-gol pentru a învinge Mediaşul, primul succes după 3 eşecuri la rînd în toate competiţiile.

- Bouba, ai spart gheaţa în acest sezon, ai marcat primul gol, poate salva Dinamo finalul lui 2014?
- Adică să încheiem pe podium? Încercăm. Ne pare rău de Stoican, era foarte apropiat de echipă. Era frumos cu el, dar acum sîntem cu Dănciulescu, un tip de treabă, apropiat şi el de noi, care ne-a zis: "Tranquille, tranquille, că va veni şi victoria!". Şi-a avut dreptate, am revenit, chiar dacă am fost conduşi din startul meciului.

- Cum e cu noul antrenor?
- Ne-a transmis să evoluăm fără stres, fără teamă, să jucăm fotbal. Îi dedicăm victoria lui, bineînţeles, şi suporterilor dinamovişti.

- Bateţi şi Petrolul?
- Încercăm. Jucăm acasă şi sîntem datori fanilor. Ei ne-au susţinut necondiţionat, merită ceva frumos.

1 milion de euro este cota jucătorului de 26 de ani conform transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dănciulescu vine la Europa FM
Noul antrenor al "cîinilor", Ionel Dănciulescu, este invitatul de diseară al lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna Zero de la radio Europa FM. Proaspătul tehnician, care a cîştigat primul său meci pe bancă în deplasarea de la Mediaş, va răspunde întrebărilor ascultătorilor, care pot suna de la ora 21:00 la numărul de telefon 0372.069.599. Dănciulescu va discuta despre planurile sale de viitor ca antrenor, dar şi despre situaţia clubului.

Revine "Batman-Zorro"
Dinamo şi-a pierdut aripile din defensivă după meciul de la Mediaş, şi Grecu, şi Fai fiind suspendaţi pentru runda viitoare cu Petrolul. Totuşi, Danciu-gol ar putea beneficia de serviciile lui Filip, care să intre pe stînga. Steliano a revenit la antrenamente încă de săptămîna trecută, pregătindu-se cu o mască specială, după ce a avut fractură de piramidă nazală. "Mă cam strînge, mă jenează, dar trebuie s-o port. Colegii mai glumesc pe seama mea, îmi spun fie "Batman", fie "Zorro"", a mărturisit Filip.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 02:15

oricum, sa tot facem macar vreo 10-15 victorii, fara stres...)) pana la finele editiei, si nu e rau deloc... mai ales ca ar fi, fara stres..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Noiembrie 2014, 11:10

o lae, bucalae..) bubico a facut meciuri bune pe final de an, din ce in ce mai bune. sa vedem acum, o proba finala : petrolul si astra nu sunt gaz metan.

blaugrana.
blaugrana.  •  24 Noiembrie 2014, 09:16

Jucati fara stres? Vine imediat Anghelache si indreapta greseala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close