FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CFR CLUJ 2-3

Mara: "CFR a avut emoţii mari în retur, vor face transferuri importante în vară"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Fostul atacant al lui CFR Cluj Bogdan Mara este de părere că feroviarii vor investi masiv în transferuri la vară pentru a-şi întări lotul în vederea participării în grupele UEFA Champions League

"E un campionat imprevizibil, parcă niciodată nu a fost ca în acest sezon. Situaţiile se schimbă de la meci la meci, de la repriză la repriză. Ieri, CFR a întors în 45 de minute soarta unui campionat, deci lucrurile sînt departe să se fi încheiat. Am jucat atît la CFR, cît şi la Unirea, m-aş bucura pentru ambele cluburi în cazul în care una dintre ele s-ar impune la titlu.

Sînt convins că cei de la CFR vor face mai multe schimbări în lot, au nevoie de întăriri în cazul în care vor să aibă rezultate în Champions League. Au avut emoţii în retur, sigur vor investi serios pentru a se putea lupta în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi", a spus Bogdan Mara la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
flacara.visinie
flacara.visinie  •  11 Mai 2010, 20:32
Postat de pe 11 Mai 2010, 13:21

toti fost uisti acum sunt mari cfr-isti sau merg sa vada meciurile lor......cfr are suporteri adevarati maxim 200 restul sunt fosti uisti

Atat de mari sunt suporterii lui U incat au trecut la rivala. ce sa faci, vor sa vada si ei un pic de fotbal. Iar tie bravo, esti un U-ist adevarat, debitezi prostii mai mari ca tine.

 •  11 Mai 2010, 13:21

toti fost uisti acum sunt mari cfr-isti sau merg sa vada meciurile lor......cfr are suporteri adevarati maxim 200 restul sunt fosti uisti

 •  11 Mai 2010, 12:57

Parca Paskany il suna zilnic pe Mara sa il tin ala curent..........Mamaaaaaaaaaa ce ne mai place sa vorbim cand nu stim sa mai facem ce aveam la baza, in cazul lui Mara, FOTBAL.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează