FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marca Steaua poate ajunge la oricine: ”Vom găsi o soluție pentru ca tradiția să continue”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 19:11

Florin Talpan, juristul MApN, a explicat ce urmează să se întîmple cu marca Steaua cîștigată la ÎCCJ de la clubul patronat de Gigi Becali.

”Va avea loc o licitație după evaluarea mărcii. Oricine care îndeplinește condițiile poate participa. Nu putem pune restricții, dar printre condiții se numără și existența unui club de fotbal. Această marcă va fi practic împrumutată. Steaua (n.r. a lui Gigi Becali) nu mai are nici o cale de atac.

Vom găsi o soluție pentru ca fotbalul să nu moară și tradiția să continue. Sînt convins că vor fi firme interesate să participe la licitație”, a spus Florin Talpan la DigiSport.

Citește și

Gigi Becali mai are o singură şansă pentru a recupera sigla

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (305)
1669672916589896
Costica Stefanovici  •  28 Aprilie 2015, 14:06

Talpan et co delireaza.GB nu le va da banii,ei o vor vinde la licitatie.Curios e cine o va cumpara.Va spun eu:sigur nimeni.L-am auzit luni pe Talpan la DIGI.A dat dovada de o naivitate iesita din comun.Sunt niste "oameni"care nu-si dau seama ce fac.

stelistul_fanatic
stelistul_fanatic  •  28 Aprilie 2015, 13:00
Postat de gannicus2014 pe 28 Aprilie 2015, 08:01

amice Talpan , esti dus rau , s-o luam pe logica : ORICINE are un club de fotbal poate participa la licitatie ; deci , din start , asta-i conditia : o entitate DEJA existenta ; magnatul Ionescu , proprietarul clubului de fotbal Avantul Barsana , infiintat in 2001 , participa si castiga licitatia , timp de 5 ani se imbraca in rosu-albastru , joaca pe Ghencea si poarta sigla lui Talpan pe piept : e vreun suporter atat de naiv incat sa vina la meci si sa sustina CS Steaua ( fosta Avantul ) care , conform logicii lui Talpan , continua traditia ? Talpane , daca CSA Steaua reinfiinta sectia de fotbal si o lua din ligile inferioare , mai castigai adepti , asa , te-ai umplut de penibil , CUM POATE CONTINUA CINEVA (CARE ARE DEJA UN CLUB ) TRADITIA STELEI INCHIRIIND MARCA PE O DURATA LIMITATA , Talpane ? 5 ani continua traditia Avantul Barsana , 3 ani Viitorul Axintele ? Talpane , cum ai trecut testele psihologice , omule ?

cat de ridicola poate fi situatia, sa aiba atata putere de decizie asemenea indivizi. sper ca-i va ajunge din urma si vor primi pe masura

hmmmm
hmmmm  •  28 Aprilie 2015, 12:51

Sa nu ne mintim, traditia a continuat chiar daca nu unii nu vor sa recunoasca. Ca ne convine sau nu, clubul de fotbal Steaua Bucuresti este la JJ. Tot ce se doreste acum este sa-i stoarca niste bani cu orice pret. Ce se intampla acum va conduce in realitate la la disparitia traditiei si la disparitia celui mai bun club de fotbal din tara (chiar daca multora nu le convine). Nu stiu cum ar putea cineva totusi sa nege evidenta ultimilor 25 de ani si traseul clar prin care acest club a ajuns in posesia lui JJ. Sunt insa foarte curios sa vad ce va mai fi...

Vezi toate comentariile (305)
Comentează