FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marcel Popescu începe în forţă munca la Steaua » Se implică la Yazalde!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de , - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 21:43

Primul jucător pe care Marcel Popescu vrea să-l aducă în Ghencea este atacantul portughez de 22 de ani

Yazalde Gomes Pinto, vîrful dorit de Mihai Stoica în Ghencea de la vară, e tot mai aproape de Steaua. Transferul fotbalistului de 22 de ani este mai uşor de perfectat acum, deoarece Marcel Popescu este reprezentantul jucătorului care evoluează la Rio Ave. Impresarul deţine chiar o hîrtie din partea Bragăi, club de care aparţine Yazalde, pentru a-l putea transfera în România.

În urmă cu o săptămînă, Miohai Stoica a mers în mod expres în Portugalia pentru a se întîlni cu Yazalde. Managerul stelist a asistat la Rio Ave - Naval, iar în final a vorbit cu fostul internaţional de tineret lusitan. "Mihai Stoica mă vrea la Steaua. I-am spus să trateze cu Braga, mi-aş dori să ajung în România!", a recunoscut în urmă cu cîteva zile Yazalde pentru Gazeta Sporturilor.


4 goluri a marcat Yazalde în actualul sezon pentru Rio Ave, el evoluînd în 23 de meciuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
alex0909
alex0909  •  28 Aprilie 2011, 12:07

asa jucatori transferi , asa joci

kily
kily  •  28 Aprilie 2011, 11:07

SI BILASCO TOT 4 GOLURI ARE SI NU'L INGHITE NIMENI IN GHENCEA! CE ATACANT ESTE ASTA?! MAI BINE IL CUMPARA PE MAICON SI ADUC MIJLOCASI CARE SA STIE JOCUL, PENTRU CA CEI DE'ACUM AR TREBUI DATI TOTI AFARA, CU DODEL SI BANEL IN FRUNTE!

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  28 Aprilie 2011, 10:47

atacant. 4 goluri in 23 de meciuri. fara comentarii suplimentare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează