FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Marcel Puşcaş îl ironizează pe Gică Popescu: ”Va avea nevoie de trei secretare”

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 00:15

Fostul preşedinte de la Steaua crede că ex-căpitanul Barcelonei nu va strînge mai mult de 70 de voturi la alegerile federale.

Marcel Puşcaş îşi va depune azi la prînz dosarul pentru scrutinul din 5 martie. Fostul preşedinte al Stelei spune că nu are nici un motiv să se teamă de concurenţa cu favoritul la alegerile federale: "Am discutat cu mulţi oameni în ţară şi nu cred că Gică Popescu va obţine mai mult de 70 de voturi! Un preşedinte de AJF, de exemplu, mi-a zis că nu are cum să meargă pe mîna lui Popescu, fiindcă ar însemna ca organigrama FRF să se dubleze de la 130 de oameni la 260. Asta pentru că numai Popescu va trebui să-şi ia vreo trei secretare ca să nu se facă de ruşine: una să-i citească, una să-i scrie şi alta să vorbească pentru el!".

Pregăteşte memoriu către UEFA şi FIFA
De asemenea, Puşcaş anunţă că pregăteşte un set de plîngeri către UEFA şi FIFA în cazul lui Popescu: "Dacă va primi o condamnare, fie şi cu suspendare, pe 25 februarie şi apoi va cîştiga alegerile de la FRF, nu va avea cum să rămînă în post. Oricum, în funcţie de interdicţiile suplimentare pe care le va dicta instanţa, pe 26 februarie nu va mai exista, probabil, candidatul Gică Popescu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
simohayha
simohayha  •  24 Februarie 2014, 14:33
Postat de valah7mai1986 pe 17 Februarie 2014, 09:39

Burleanu are pregătire de securist sau politician și în perioada iulie 2009 – octombrie 2011 a lucrat la Cotroceni la Băsescu in funcţia de consilier, monitorizarea, analizarea şi evaluarea strategiilor, programelor şi politicilor privind minoritățile naționale; - relația Președintelui României cu departamentele de profil din cadrul Parlamentului României, Guvernului României, autorităţilor locale şi altor instituţii ale statului cu atribuţii în domeniul minorităţilor naţionale, precum şi cu partidele poltice, ambasadele, consulatele şi diferitele organizaţii internaţionale în ceea ce priveşte domeniul de expertiză. __

Atat ai inteles tu din ceea ce ai scris despre Burleanu? Ca e securist? Cum poti sa fii atat de abject incat sa incriminezi un om pentru ca are studii politice si la Consiliul National de Aparare, ca si-a luat doctoratul in stiinte politice de curand si a fost numit apoi intr-o functie de raspundere? Chiar daca ar fi lucrat pentru siguranta nationala, ce rau e in asta si ce necazuri ar avea FRF din aceasta cauza?

simohayha
simohayha  •  24 Februarie 2014, 14:21
Postat de anais07 pe 17 Februarie 2014, 18:28

Domnul Puscas ar trebuii sa ne povesteasca (printre altele) despre meciul de la Paris dintre PSG si Steaua!!! Din pacate, cred ca Puscas este un Mircea Sandu mai periculos. Popescu ar putea sa faca ceva (pacat de greutatea de pe umeri), oricum nu vad un candidat mai bun.

Ce sa-ti spuna, praleo, despre meciul de la Paris? Ca Vivi Rachita avea bulevard pe partea lui?

vulpedevulpe
vulpedevulpe  •  18 Februarie 2014, 15:04
Postat de madskills pe 17 Februarie 2014, 10:51

pe cat de respectat si cerebral a fost Marcel ca fotbalist, pe atat e de josnic ca om. Nu e Popescu imaculat, din contra, dar cand vezi ca intregul "proiect" al lui Marcel Puscas si al lui Burleanu se bazeaza pe insulte la adresa contracandidatului, te apuca greata. N-am vazut o ideea a lui Puscas, doar jigniri peste jigniri. E la moda "tactica" asta, te pui tu in antiteza cu "raul absolut" cand defapt tu nu ai niciun proiect.

Daca tu nu stii despre el nu inseamna ca proiectul nu exista..eu l-am auzit de mai multe ori la radio si la tv vorbind despre proiectul lui si acesta este pot spune cel mai solid, realist si bine-gandit desi poate pentru nivelul tau de intelegere e prea mult iar de jignit nu am vazut sa il jigneasca pe popescu, el doar ii jigneste pe sandu si pe kassai daca a spune adevarul se considera a fi jignire

Vezi toate comentariile (13)
Comentează