FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-OTELUL, SAMBATA 21 MARTIE, LIVE PE GSP TV, ORA 20:30

Mardare rămîne titular

Articol de , - Publicat sambata, 21 martie 2009 00:00

Ex-vasluianul profită de suspendarea lui Constantin şi de absenţa de ultim moment a lui J. P. Andrade, pe care Rada nu-l mai lasă să forţeze

Ştefan Mardare (22 de ani) primeşte cadou după cadou. Stoperul transferat de la Vaslui a prins rar echipa în tur, însă acum şi-a făcut loc în primul "11" graţie absenţelor fundaşilor titulari. Mardare a primit ieri vestea că va intra împotriva gălăţenilor, ca şi la Cluj, întrucît Joao Paulo Andrade nu poate juca, iar Marius Constantin îşi ispăşeşte a doua etapă de suspendare după eliminarea din partida cu Farul.

Portughezul era sigur la începutul săptămînii că va fi pe teren cu Oţelul: "Sînt foarte răcit, dar îmi mai revin pînă sîmbătă şi voi juca!". Joao a fost contrazis ieri de Marian Rada: "Se simte rău în continuare şi nu e cazul să mai forţeze, după ce a făcut asta la Cluj. Atunci a fost o situaţie specială, pur şi simplu nu aveam soluţii pentru defensivă şi de aceea am acceptat ca el să joace bolnav". Rapidiştii au ales să-l menajeze pe Andrade şi în contextul în care următorul meci pentru ei e derby-ul cu Dinamo, de peste două săptămîni. ;)

5 fundaşi centrali sînt în lotul Rapidului: Marius Constantin, Ricardo Fernandes, J. P. Andrade, Mardare, Perjă

0 meciuri ca titular avea Mardare ca fundaş central după tur. În 2009, a evoluat 90 de minute cu CFR (0-0) şi o repriză cu Farul (1-0)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează