FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 0-1

Marea debarcare în Ghencea » Care sînt jucătorii de care ar trebui să se despartă Steaua?

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Gigi Becali şi-a pus la zid jucătorii după eşecul din meciul cu Gaz Metan, 0-1. În timpul turului de campionat Becali a spus mai multe nume din lotul Stelei care pot părăsi echipa în iarnă, dar în urma partidei de aseară, finanţatorul Stelei a precizat că este posibil ca şi Lăcătuş să părăsească echipa.

 

Nici golgeterul echipei şi al campionatului, Bogdan Stancu, nu a scăpat criticile patronului. "Bogdan Stancu ăsta a ajuns şi el mare vedetă, el a pierdut meciul cu Mediaşul, a dat o pasă la fiţe în spate, a ieşit cornerul Mediaşului şi apoi golul. El se crede deja la Real Madrid".

În tot acest sezon, în gura patronului au intrat toţi jucătorii veniţi de la Urziceni, excepţie făcînd Laurenţiu Marinescu, care totodată are cele mai puţine minute jucate la Steaua dintre fotbaliştii veniţi de la echipa ialomiţeană.

Totodată, Becali a precizat că în locul jucătorilor care vor pleca, va aduce alţii din campionatul intern.

Jucătorii criticaţi de Becali în acest sezon: Brandan, Apostol, Ricardo, Bilaşco, Kapetanos, Bogdan Stancu, Geraldo, Abrudan, Galamaz, Martinovici

Cine crezi că ar trebui să plece de la Steaua?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  25 Noiembrie 2010, 14:35

In primul rand trebuie adus un mijlocas ofensiv Eric, fundas drepta tb adus Ripa ar fi perfect, daca se poate un fundas central Papp si 1 atacant de clasa Moraes, Traore Sa plece: Zapata,Emeghara,Baciu,Martinovici,Onofras,Anghelov, Surdu !

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  25 Noiembrie 2010, 14:34

In primul rand trebuie adus un mijlocas ofensiv Eric, fundas drepta tb adus Ripa ar fi perfect, daca se poate un fundas central Papp si 1 atacant de clasa Moraes, Traore Sa plece: Zapata,Emeghara,Baciu,Martinovici,Onofras,Anghelov, Surdu !

nickysteaua
nickysteaua  •  16 Noiembrie 2010, 14:49

Cu DAN PETRESCU antrenor si MM STOICA manager, nu trebuie sa plece nici un jucator. Lotul este bun dar nu este pus in valoare de un antrenor dur. BURSUCUL si MM a lucrat cu aproape jumatate din lot si au facut treaba buna la Urziceni.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează