FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marea mahmureală 8 » Steaua a stat mai mult de două săptămîni fără să joace şi fotbaliştii ei au găsit astfel timp pentru petreceri

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 21:33

Chipciu a fost aproape de bătaie cu Bejan, de la Viitorul, după un chef cu lăutari alături de patru colegi ai săi: Costea, Rîpă, Pintilii şi Neagu. Tatu, Piovaccari şi Doru Bratu s-au distrat împreună


Pauza prea lungă i-a scos în oraş pe stelişti. Oamenii lui Reghecampf nu au mai jucat vreun meci de la returul cu Basel, de acum două săptămîni, şi au descoperit metode să alunge plictiseala. S-au împărţit între manele şi house, între alcool şi apă plată.
Cinci au ales lăutarii şi o petrecere cu alcool. Chipciu, Mihai Costea, Rîpă, Pintilii şi Ionuţ Neagu au petrecut pînă dimineaţă într-un local de manele şi au produs un scandal la plecare. Cancan a dezvăluit party-ul roş-albaştrilor: fotbaliştii au consumat alcool şi, cînd au ieşit din restaurant, Chipciu s-a repezit să-l bată pe Bejan, de la Viitorul, prezent şi el în acelaşi local. Stelistul s-a enervat pe jucătorul lui Hagi din cauza unei comenzi de taxi şi a fost nevoie de intervenţia altor persoane pentru a aplana disputa. Un bodyguard s-a implicat să-l ţină pe Chipciu, care se pregătea să sară la Bejan ca să lupte pentru taxiul respectiv!

Alex, ca şi ceilalţi jucători ai Stelei, a fost însoţit de iubită la petrecere. Ei cinci nu au fost singurii atraşi de viaţa de noapte în ultimele zile, în care trupa lui Reghe a parcurs cea mai mare pauză de cînd a început sezonul, una provocată de partidele "naţionalei" cu Grecia şi de amînarea jocului de campionat Steaua - U Cluj. Piovaccari, Tatu şi Doru Bratu s-au distrat şi ei, numai că au ales alt stil decît colegii lor manelişti. Ei trei au fost la Sala Palatului sîmbătă seară, la un eveniment de muzică house, şi ei au stat pînă tîrziu în noapte, în jurul orei 2:00, sîmbătă spre duminică, dar au băut doar apă plată şi au plecat de la concert fără incidente! Reghecampf a petrecut o săptămînă în Statele Unite ale Americii, cît a fost întrerupt campionatul, şi l-a lăsat la conducere pe Toni Petrea, unul dintre secunzii săi.


Chipciu e recidivist!
Dintre petrecăreţii din weekend, Mihai Costea şi Chipciu sînt obişnuiţi ai acestor episoade. Pe "Nilă" însă steliştii îl privesc drept un jucător inutil, pe cînd Chipciu e printre cei mai importanţi din lot. Alex a plătit pentru stilul lui de distracţii ratînd echipa naţională. "L-a schimbat Bucureştiul, nu-mi place anturajul lui cu Tănase" a fost explicaţia lui Piţurcă în momentul în care l-a ocolit pe mijlocaş. Mihai Stoica şi Reghecampf l-au apărat însă pe Chipciu şi au susţinut că nu există nici un dubiu privind viaţa extrasportivă a fotbalistului lor.

Cum l-a apărat MM pe Chipciu după alte escapade:
- "Jucătorii Stelei nu beau şapte halbe cînd ies în oraş. Fotbaliştii au şi ei dreptul la o viaţă privată"
- "Alex e un băiat educat, cu o familie frumoasă, pe care o respectă enorm"
- "Alex are o prietenă, iese în oraş, merge la cinema, ca orice tînăr care ştie că trebuie să facă sacrificii pentru a reuşi în carieră"
- "El e genul care stăpîneşte limba română. Dacă ar scrie "mi-au făcut-o ziariştii", n-ar scrie "miau" ca pisica

I-a dat pasă de gol!
Chipciu n-ar avea motiv să fie supărat pe Bejan, în mod normal. În sezonul trecut, la Viitorul - Steaua (0-4), Chipciu a deschis scorul în minutul 2 ca urmare a unei greşeli uriaşe a lui Bejan, o respingere eronată, exact în centrul careului. În ciuda acelei gafe şi a scandalului cu Chipciu, din weekendul trecut, Bejan are o imagine bună printre stelişti. Becali a povestit la începutul anului că Reghecampf l-ar fi vrut pe fundaşul lui Hagi ca înlocuitor pentru Chiricheş.

4 meciuri a jucat Chipciu de la startul sezonului, unul singur ca titular. A lipsit aproape o jumătate de an din cauza unei fracturi de tibie

"E greu să baţi în Ligă"
Cristian Ciocoiu, fost atacant al roş-albaştrilor la sfîrşitul anilor '90 şi coleg cu Laurenţiu Reghecampf, a vorbit la Dolce despre evoluţia Stelei în Liga Campionilor: "Este foarte greu să ai victorii pe linie, pentru că, din păcate, acesta este nivelul nostru. Steaua a reuşit să depăşească de multe ori adversari mult mai puternici. Mie îmi place de Piovaccari pentru că este un oportunist şi marchează. Nu trebuie să ne aşteptăm la minuni. Să ne facem munca pentru care sîntem plătiţi şi de aici vor veni şi rezultatele".

Încă 6 luni pentru Becali?
Procurorii DNA au cerut ca Gigi Becali să mai stea în puşcărie încă şase luni în procesul de contopire a celor trei pedepse pe care acesta le-a primit. ''Făptul că, în bar, cele trei părţi vătămate au fost tratate «regeşte» de inculpatul Becali George, respectiv cu cafea, băuturi, iar în final au primit şi bani de taxi, nu este de natură să înlăture concluzia lipsirii lor de liberate în mod ilegal", se arată în referatul Instanţei Supreme. Patronul Stelei a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pe 20 mai 2013.

Cu Petrolul pe Ghencea
Steaua va juca următorul meci acasă pe 1 decembrie, în compania celor de la Petrolul, cu începere de la ora 21:00. Oficialii au decis ca partida să se desfăşoare în Ghencea, iar biletele vor fi puse în vînzare după meciul cu Schalke de marţea viitoare. Preţul unui bilet la peluză va fi de 5 lei,10 lei la tribuna a II-a şi 15 lei la tribuna I. Pentru un loc la tribuna zero tichetul este 30 de lei.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cobra234
cobra234  •  20 Noiembrie 2013, 12:05
Postat de crystyanbet pe 20 Noiembrie 2013, 09:38

:)) hangover ucl pe manele

da si au cantat rapidistii,,:)))),ba, e timpul lor liber,,nu erau in cantonament,si decat sa citesti articole despre steaua,citeste cu rapid.....aw am uitat se desfiinteaza:))))

vladutz13
vladutz13  •  20 Noiembrie 2013, 10:29

De ce sa joci un derby cu Petrolul in Ghencea??? E frumos pe stadionul ala, dar primavara, toamna, cand e cald.... Iarna, nene ingheata toate scarile, la fel si scaunele, vine crivatul dinspre camp, e criminal. Nu e mult mai bine nici pe Arena Nationala, deschisa cum au lasat-o, dar macar ai un WC un acoperis deasupra capului.... si e vorba de un derby!!!!

crystyanbet
crystyanbet  •  20 Noiembrie 2013, 09:38

:)) hangover ucl pe manele

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close