FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Mărgăritescu: "Mi-e teamă să nu ajung la închisoare nevinovat!"

Mărgăritescu spune că a fost un cumpărător de bună-credinţă şi are încredere în justiţie
Mărgăritescu spune că a fost un cumpărător de bună-credinţă şi are încredere în justiţie

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 13:35

Mărgăritescu e uluit de decizia luată azi de instanţă, aceea ca el să fie închis timp de trei ani pentru tăinuire în dosarul furtului de maşini de lux. Mijlocaşul de 32 de ani tocmai ce primise o veste bună cînd a fost reprimit la antrenamentele Mioveniului cu şanse de titularizare, însă noutăţile de azi l-au întristat.


- Andrei, te aşteptai la această sentinţă?
- Avînd în vedere că eu sînt singurul din acest dosar care nu ştie pe nimeni dintre cei implicaţi, credeam că nu voi primi nimic cu executare. Consider că, dacă judecătorul a dat condamnare la închisoare cu executare tuturor din dosar, trebuia să-mi dea şi mie. Am încredere în justiţie că mi se va dovedi dreptatea.

- Pari destul de liniştit, nu eşti afectat deloc?
- Sînt liniştit pentru că ştiu că sînt curat, ba, mai mult, am fost un cumpărător de bună-credinţă şi am mai plătit şi o grămadă de bani pe acea maşină. Problema e că îmi afectează imaginea acest caz, am fost arestat atunci 24 de ore cu cătuşe ca un infractor, deşi sînt nevinovat.

- Ţi-e teamă ca nu cumva recursul de la Curtea de Apel să nu schimbe nimic?
- După ce mi s-a întîmplat mie, am ajuns la concluzia că se poate întîmpla orice, deci sînt pregătit de orice! Chiar vreau să mă interesez dacă s-a mai întîmplat ca oameni nevinovaţi să facă puşcărie. Problema e că eu nu am păcălit pe nimeni, ci se pare că m-am păcălit singur!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
utaaradan
utaaradan  •  26 Aprilie 2012, 19:08

dinamo,club de hoti !

quaistefan
quaistefan  •  26 Aprilie 2012, 17:03
Postat de red77 pe 26 Aprilie 2012, 13:39

stai si te gandesti cum este justitia asta in romania ! daca asta merita sa faca puscarie sa faca , insa huidu care a omorat oameni nevinovati doar ca ii placea prostului sa mearga cu viteza e liber , aia din dosarul transferurilor au prejudiciat statul cu milioane de euro dovedite in mare parte insa sunt achitati si exemplele pot continua lejer .

Prietene nu acuza pe nimeni cind este vorba de accident ! Eu am patit-o si jur ca am mers incet , n-am baut etc. Asa ca nu zi de Huidu pt. ca nu sti cind patesti TU !

quaistefan
quaistefan  •  26 Aprilie 2012, 16:58

Daca imi este permisa o intrebare : Ce masina a cumparat dl. fotbalist si cu ce pret ? De ex. daca iti ofera cineva un MAIBACH cu 10.000 euroi, atunci este bine sa refuzi ! Altfel te poti trazi cu baietii lui Becali la usa, si este greu sa le demonstrezi "BUNA CREDINTA"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează