FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI

Mari probleme pentru ACS Poli înaintea meciului cu Steaua! Șase titulari sunt OUT! Ultimul s-a accidentat în Cupa României cu Afumați

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 15:11

ACS Poli riscă să nu umple ”foaia” în duelul de mâine cu Steaua. Pe lângă accidentările și suspendările cunoscute, antrenorul bănățenilor susține că l-a pierdut și pe Cătălin Doman după ultimul antrenament.

”Pornim în meciul cu Steaua cu un foarte mare handicap. Din păcate, avem nu mai puțin de șase jucători absenți, toți titulari în ultima perioadă.

Este vorba despre cunoscutele accidentări ale lui Cânu, Novak și Pedro Henrique, suspendările lui Croitoru și Llorente, plus indisponibilitatea de ultimă oră a lui Doman.

Din nefericire, Doman a trebuit să iasă din antrenament în această dimineață, acuzând dureri. În aceste condiții, îmi este teamă că nu vom avea decât 17 jucători pe foaie la partida cu Steaua. Chiar și așa, sperăm într-un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă”, a declarat Ionuț Popa.

Deși sunt codași în clasament, bănățenii traversează, spre deosebire de Steaua, o formă pozitivă în ultimele trei jocuri oficiale.

Meciul Steaua - ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
854605894625108
Silviu Apostol  •  16 Decembrie 2016, 17:58

Astea sunt aiureli ! Singura sansa a Stelei pentru a castiga meciul este sa-i dea afara pe Reghe si MM !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează