FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CFR 2-1

Marian, aproape perfect » "Dubla" lui Cristescu a păstrat cele 3 puncte la Chiajna, 2-1 cu CFR

Cristescu e la primele reușite în tricoul Concordiei // Foto: Raed Krishan
Cristescu e la primele reușite în tricoul Concordiei // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 25 august 2015 00:00

Deşi CFR a ratat o sumedenie de ocazii, fostul braşovean a înscris două goluri, ultimul în minutul 88. Chiar înainte ratase un penalty.

Aseară, prima repriză a fost ca un tricou alb şi puţin murdărit pe care încercau clujenii să-l cureţe, dar mai mult întindeau pata. Ocazii nenumărate, ratări şi reflexe din partea lui Matache, care se mişcă bine în luna august. Vezi minunea de la Liberec!

Vezi AICI fazele meciului!

"Vinovaţi", Lopez, Mureşan - cu o bară - şi Beleck. Primul chiar de două ori în primele cinci minute.

Şi, dincolo, un gol superb din partea lui Marian Cristescu, finalizare cu exteriorul după o pasă venită de la Pena. Cu puţin ajutor de la visătorul Tînc, fost rapidist cu o evoluţie subţire şi nesigură.

Voiculeţ, senzaţional

La fel ca apărarea Concordiei. Care a avut şansă şi în repriza secundă. Intrarea lui Voiculeţ, una care a masat echipa gazdă în propriul careu, a venit după sine cu două şuturi periculoase. Ambele deviate decisiv de Giurgiu, respectiv Sîrghi, doi foşti gălăţeni, pe lîngă poarta lui Matache!

Însă MVP-ul reprizei secunde, acelaşi Voiculeţ, a făcut faza egalării. Pasă lungă excelentă pentru Beleck, gol al vîrfului camerunez după o fentă pe lîngă Sîrghi. Mai era un sfert de oră pentru clujeni.

Depăşire pe final

Unul lung, pentru că, imediat, cel mai slab jucător de pe teren, Tînc, a luat al doilea galben. Chiajna a mirosit şansa şi a căutat golul de 2-1, iar Purece a scos un penalty după un duel cu Tiago Lopes. Degeaba. Cristescu, "pictorul" din prima repriză, nu l-a învins pe Marc, reflex excelent al celuilalt portar!

Însă s-a revanşat imediat. Şi a adus victoria pe final, cu un "lat" din centrul careului. 2-1 şi Chiajna trece chiar peste CFR în clasament!

Oprit din drumul spre 2-0

La mijlocul reprizei secunde, Pena a fost angajat în adîncime şi a scăpat singur cu portarul Marc. Însă tuşierul Marchidanu a ridicat fanionul şi a indicat ofsaid. Incorect, după cum se vede din reluările televiziunilor. Era 1-0 pentru Concordia, iar vîrful putea dubla avantajul formaţiei sale la prima ocazie importantă a reprizei.

"De cînd am venit la Chiajna, trăim totul la intensitate maximă, într-o tensiune continuă. Am crezut pînă în ultimele momente în victorie, adversarul a fost foarte puternic"
Marius Baciu, antrenor Chiajna

"Sînt foarte fericit pentru goluri, le dedic familiei mele. Am văzut că a venit şi domnul Iordănescu, sînt sigur că dacă va vedea ceva interesant aici îl va selecţiona"
Marian Cristescu, mijlocaş Chiajna

"Ca joc prestat sînt mulţumit. După părerea mea, un egal era prea puţin azi. Beleck e un jucător bun, sper ca golul să îi dea încredere"
Francisc Dican, antrenor CFR

chiajna cfr 2 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
880477125327980
Campean Eujen  •  25 August 2015, 16:16

8 pentru hotul de "cojocar"rusine ,gesepisti,sunteti de tot ***,pai acest "cojocar"o ***,de flueras,a avantajat clar Chiajna:1.2 galbene,usor date lui Tanc(care asa este este ff.slab si nu are ce cauta la CFR.si primul gol a lui Cristescu,i se datoreaza);2.nu a fost 11m;3.la al 2 lea gol a lui Cristescu,Pena a dat pasa din ofsaid,un pui de ofsaid,dar tot ofsaid se cheama,asa ca mai usor cu nota,"cojocaru"merita cel mult 3...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  25 August 2015, 14:15

hotie cu nemernicul arbitru

Vezi toate comentariile (2)
Comentează