FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA 1-0

Marian Iancu ameninţă Rapidul: "Dacă vreau, vă retrogradez!" :X

Marian Iancu, Iancu, Poli Timisoara
Marian Iancu, Iancu, Poli Timisoara

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Iancu promite război Rapidului şi susţine că are documentele necesare pentru a cere excluderea giuleştenilor din Liga I

Frăţia dintre Rapid şi Timişoara, promovată la nivel de galerii ani la rînd, s-a rupt definitiv în planul conducerilor! Litigiul plecat de la dreptul de joc al lui Varga şi Bălan a explodat ieri, cînd Marian Iancu a cerut retrogradarea giuleştenilor!

El spune că deţine documente care o incriminează pe Rapid de fraudă sportivă. "Cei de-acolo vor să ne convingă pe toţi că au fost bine-intenţionaţi atunci cînd i-au folosit pe jucători, dar e aberant. Nu a fost rea-intenţie, ci premeditare! M-au jignit şi m-au călcat în picioare, aşa că vor plăti scump! Am nişte acte cum nu s-a mai văzut în România, cu acestea voi trimite Rapidul direct în Liga a II-a! Va fi război total!", a ameninţat şeful de pe Bega la GSP TV.

Răspunsul rapidiştilor a venit din partea preşedintelui CA Rapid, Ion Taban: "Ce a zis Iancu e o mare jignire pentru toţi rapidiştii! Nu e nici o fraudă, totul a fost făcut regulamentar. Sîntem siguri că noi nu am greşit cu nimic".

"Iancu va primi sîmbătă o replică pe măsură! Se pare că vom apela la instanţă pentru a-l obliga să probeze ce a susţinut el"
GEORGE COPOS, patron Rapid

"Vai de cei de la Rapid, săracii! Şi schizofrenicii înţeleg că au făcut ceva neregulamentar. Decid comisiile, eu nu vreau să ajung la puşcărie din cauza lor!"
DUMITRU DRAGOMIR, preşedinte LPF

Mîine, fără Varga şi Bălan
Siguri că vor avea cîştig de cauză, rapidiştii ar fi vrut să-i folosească pe Varga şi Bălan şi în partida cu Alba Iulia, însă legitimaţiile celor doi fotbalişti nu le-au fost eliberate de LPF. "Ni le-au cerut să judece contestaţia, dar nu le-au mai returnat. Ar fi putut să facă nişte copii după ele şi să ni le dea înapoi. E un abuz ce face LPF, fotbaliştilor li se refuză dreptul la muncă!", a zis Taban. Antrenorul Nicolae Manea spune şi el că i-ar fi folosit: "Aş miza pe ei la toate meciurile, să vedem cîte puncte ne mai ia Liga".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
 •  16 Martie 2010, 01:20

marian iancu un bagabont si un nenorocit

 •  16 Martie 2010, 01:04

pai bai nenorocitule si bagabontule de iancu tu crezi ca cu dovezi lucrate si cu minciuni perverse si cu linguseli poti sa retrogradezi tu UN MARE MIT O MARE DRAGOSTE A UNOR SUPORTERI PATIMASI SI ORBITI DE DRAGOSTEA NUMITA RAPID.PAI BAI UNTURA PUTUROASA SI UNSUROASA PAI CAT TE MAI POATE LUMEA ASTA SUPORTA PE TINE BAI BAGABONT PUSCARIAS CE ESTY.PAI BAI SLANINA IMPUTITA CAT CREZI TU CA TE MAI CERTI BAI OFTICATULE SI FRUSTRATULE CU LUMEA.INTURA ESTY O RUSINE.TIMISOARA LOCU 8 LA FINAL FRUSTRATULE.

 •  14 Martie 2010, 16:09
Postat de mihailstanciu pe 14 Martie 2010, 07:15

Megalomania reprezinta o convingere excesiva privind propria superioritate. Megalomania are ca origine suficienta, manifestata de un subiect dotat, dar orgolios, din expansiunea deliranta a eului cu ideile de omnipotenta, de atotstiinta innascuta etc. Megalomania se intalneste cu caracter episodic in manie, isterie, psihopatie. Ea se observa in stare permanenta in delirele cronice si in demente.SANATATE SI SA AUZIM DE BINE DOMNULE IANCU !

Sincer sa fiu se pare ca alcatuti o "" troica" superba : becali , iancu si mitica !! e suficient ?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează