FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI 1-2

Marian Iancu: "Balint nu va mai juca finala Cupei, nu merită" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2009 00:00

Finanţatorul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a anunţat că Gabi Balint nu va mai fi antrenorul bănăţenilor la finala Cupei României cu CFR Cluj.

"Ştii că Dinamo e condusă cu 1-0, intri şi faci figuraţie în teren, nu se poate aşa ceva. Balint a preluat o limuzină la cheie şi uitaţi ce-a făcut. Riscul e mult prea mare pentru finala de Cupă.

El nu va fi pe banca echipei contra CFR-ului. E un teoretician, dar nu ştie să se facă ascultat. Nu pot să risc să-l las să joace acest meci, vom vedea care este riscul cel mai mic. Punctele ne vor veni înapoi, sînt convins de asta pentru că aici nu depind de Balint, ci de mine şi de avocaţii mei. Nu s-a întrebat de ce nu vorbesc cu el de 3 săptămîni? Cum să funcţioneze relaţia dintre noi?", a spus Iancu la sportro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (46)
 •  01 Iunie 2009, 02:26

bai saracule, ai spus ca daca daca unirea bate pe dinam.uie ii dai punctele. halal asa cuvint. esti doar un porc imputit si asta iti spune un suporter al lui STEAUA! esti un magar (sa nu mai zic porc ;)), noi o sa mergem la URZICENI sa sarbatorim titlul cu ei! va rog, daca puteti, sa-i transmite-ti EXACT acest mesaj lui marian iancu multumesc! INDIFERENT DE REZULTAT dinamo ESTE DE CACAT!!

 •  01 Iunie 2009, 02:23

Sa vina Uhrin.

 •  01 Iunie 2009, 02:07

iancu ala e dus cu capu rau, se crede mare administrator

Vezi toate comentariile (46)
Comentează