FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu: "Neţoiu a trimis o valiză pentru doi jucători de-ai Timişoarei în sezonul trecut" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2009 00:00

Patronul echipei Politehnica Timişoara, Marian Iancu, a dezvăluit de unde porneşte aversiunea sa vizavi de implicarea numelui lui Gigi Neţoiu în ultimele scandaluri din fotbalul românesc:

"Neţoiu a întrebat de ce sînt supărat pe el. Ei bine, eu am aflat înainte de meciul pe care l-am pierdut acasă în sezonul trecut cu Dacia Mioveni că Gigi Neţoiu se lăuda pe la prieteni că echipa lui va avea un om în plus la partida cu noi.

Atunci, l-am pus pe Gheorghe Chivorchian să vorbească cu fotbalistul pe care îl suspectam, i s-a zis să nu facă ce i s-a spus, să joace pentru echipa care îl plăteşte. Iar el a făcut ce i-a spus Gigi Neţoiu.  Au fost doi fotbalişti contactaţi pînă la urmă, a existat o valiză pentru ei. Aceştia nu au fost însă însă în niciun caz Grigorie şi Alexa, ci cu totul alţi doi jucători.

Mi-e clar că Gigi Neţoiu este cel mai mare peşte din fotbalul românesc, conducătorul Asociaţiei Fotbaliştilor Tîrfe din România", a declarat Marian Iancu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
 •  04 Februarie 2009, 16:11

Aliuta,Cinu + Popa

 •  04 Februarie 2009, 14:17

Jucatori erau aliuta si canu ....

 •  04 Februarie 2009, 14:10

alexa si canu sunt cei in cauza revedeti meciul sa urmariti jocul lui canu alexa are state vechi in domeniu inca de pe vremea cand era la craiova facea jocurile cui platea mai bine

Vezi toate comentariile (30)
Comentează