FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Marian Iancu vrea ca jucătorul Contra să se retragă: "Gata cu jocul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Marian Iancu îi cere imperativ lui Contra să renunţe la activitatea de fotbalist, dar "Guriţă" e decis să se retragă doar la finele anului.

Încolţit de Marian Iancu să-şi pună ghetele în cui, Cosmin Contra ezită să dea un răspuns final. "L-am rugat de «n» ori să nu mai intre pe teren, pentru că i-am dat pe mînă o echipă de 40 milioane de euro la doar 35 de ani. Sper să înţeleagă că nu mai am nevoie de jucătorul Contra, rămîn consecvent şi îi cer să se concentreze doar la antrenorat!", a repetat ieri Iancu, după ce Poli a remizat la Urziceni.

De ce nu vrea "Guriţă" să renunţe definitiv la activitatea de jucător? Deşi a fost numit "principal", cu puteri depline, Contra nu are un angajament de antrenor, ci doar unul de jucător, valabil pînă în iarnă. Dacă ar renunţa la el, Contra nu ar mai avea nici o legătură juridică şi financiară cu Poli!

73 la sută din fanii timişoreni chestionaţi pe violamania.ro îi cer lui Contra să renunţe la activitatea de fotbalist

"Contra nu mai poate juca. Nu se poate să intre neîncălzit pe teren, nu sîntem o echipă de liga a 3-a. Dacă mai intră pe teren, vom fi nevoiţi să ne despărţim"
Marian Iancu, patron Poli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bojog
bojog  •  15 Noiembrie 2010, 10:04

ce sa-i ceri lu iancu, se crede bulibasa, de ce nu ar mai putea contra sa joace la 35 de ani, maldini a jucat pan la 40 , inzaghi la fel, ce daca bagi un pusti de 20 de ani si nu stie sa de-a o pasa, la ce bun e, ca doar e tanar si poate alerga?

renegatul_
renegatul_  •  15 Noiembrie 2010, 06:44

Daca as fi fost in situatia lui Contra, as fi demisionat in secunda doi... asta inseamna lipsa de respect fata de antrenorul/jucator Contra... sa inteleg ca fiecare jucator din lot sta in pozitia "Drepti" cand vorbeste mai marele jabba?! Bine i-a zis Piturca ...ce a facut acest Iancu pentru fotbal?!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează