FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI TIMIŞOARA 0-0

Iancu: "Vreau să retrogradeze Craiova. Mititelu îmi dă tot felul de SMS-uri" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Marian Iancu lansează un atac la adresa preşedintelui Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, despre care spune că nu poate fi un exemplu de moralitate în Liga I.

"Am primit două SMS-uri de la Mititelu, m-a făcut în toate felurile. Am spus că Universitatea nu e cea de la Severin, e cea din Bănie şi că echipa lui de acum acum nici o legătură cu Ştiinţa. Nu l-am jignit cu nimic. Oare sînt nebuni cei care îl acuză, este Mititelu un formator de moralitate?

S-a scris prea mult după Universitatea - CFR, 80%-90% dintre cei care au comentat în mass-media spun despre Cluj că face unele lucruri din cauza cărora eu nu-i pot considera campioni. În aceste condiţii, îmi pun şi eu nişte semne de întrebare. Am spus că vreau ca Universitatea să retrogradeze, nu Pandurii, şi îmi susţin în continuare afirmaţia", a spus Iancu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
 •  19 Mai 2010, 00:35

sper ca acest mail sa il vada si iancu ala "mare"te saluta zambon cica vine iarasi pe la tine sa iti desfinteze echipa hahahaha semneaza un oltean vero

 •  18 Mai 2010, 21:59

Va certai ca idiotii in Europa suntem o vai mama noastra

 •  18 Mai 2010, 21:39
Postat de mircea33 pe 18 Mai 2010, 12:25

D-le Iancu, ai grija cum vb de Stiinta!Deranjezi "marea" alb -albastra!Vrei sa ne revarsam?Felicitari pt nea Adi pt eforturile de a-l aduce pe nea Piti!!

bai tu asta de scrii cu :'nea adi'. tu cred ca esti nevasta lu mititelu ? :)

Vezi toate comentariile (43)
Comentează