FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Marian Rada: "Mi-am depus demisia! Decizia e irevocabilă!" :S

Marian Rada
Marian Rada

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2009 00:00

Marian Rada, antrenorul Rapidului, şi-a prezentat în această dimineaţă demisia şi spune în exclusivitate pentru GSP.RO că nu a fost contactat de nimeni pentru a fi convins să rămînă, iar în acest moment nu ştie dacă va mai rămîne sau nu la echipa a doua a clubului.

"În această dimineaţă mi-am depus demisia! Decizia e irevocabilă. nu se pune problema ca las echipa la greu. Mai sînt şi alti antrenori la Rapid: Nicolae Manea, Adrian Iencsi... Probabil ei vor rămîne să conducă echipa. Nu se pune problema dacă mi se accepta sau nu demisia, pentru că este un act unilateral, pot pleca oricînd. ;)

Nu m-a sunat nimeni să încerce să mă convingă să  rămîn. Nu ştiu dacă rămîn antrenor la Rapid 2. Poate nu mai e nevoie deloc de mine la club. Celor care vin după mine şi jucătorilor, le urez mult succes, să prinda un loc de Cupa UEFA", a spus Marian Rada pentru GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  17 Aprilie 2009, 13:07

Rada te iubim!!! Nu pleca de la Rapid! Esti, alaturi de suporteri, sufletul acestei echipe!

 •  17 Aprilie 2009, 12:01

Felicitari! Se vede ca esti un caracter si nu tragi cu dintii de scaun ca altii de prin Ghencea. In alte conditii poate reuseai mai mult! Oricum, felicitari ca esti barbat si stii cand sa renunti!

 •  17 Aprilie 2009, 11:45

Dar pe asta o stii: Nu toti cainii sunt j,a,v,r,e, dar toti cateii isi ling instrumentele!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează