FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica a inflamat spiritele la Steaua » Duckadam și Balint îi răspund dur: "Depinde de atacant"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 18:51

Ciprian Marica (31 de ani) s-a plâns că nu a reușit în jumătate de sezon să marcheze pentru Steaua din cauza mijlocașilor care nu i-au dat pasele necesare.

"Nu m-am putut reacomoda cu ceea ce înseamnă România. Ceva în compartimentul ofensiv nu funcționează la Steaua. Mingile nu sunt aduse în față pentru atacanți. Nu o spun eu, ci jocul echipei", a declarat Marica la Digisport.

Duckadam, președintele de imagine al Stelei, i-a răspuns lui Marica, la Digisport, acolo unde a lăsat să se înțeleagă că experimentatul vârf al Stelei a fost în contratimp cu coechipierii săi.

"Contează foarte mult și evoluțiile vârfurilor. Poate nu s-a adaptat din alte motive. Baloane s-au adus în fața porții, dar poate el a fost în contratimp. De exemplu, când balonul îl căuta pe scurt, el era pe colțul lung. Și invers. Eu cred că evoluția în atac depinde în primul rând de atacant, de aceea un vârf ca Gnohere ar fi binevenit", a declarat Duckadam.

Opinia lui Duckadam a fost întărită de Gabi Balint, altă legendă în Ghencea: "Depinde și de atacant. Trebuie să fie un jucător care să știe să se demarce. Steaua nu e Stuttgart sau Șahtior".

0 goluri
în 9 meciuri în toate competițiile a bifat Marica pentru Steaua în sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
60old
60old  •  08 Octombrie 2016, 17:24
Postat de sexilian pe 08 Octombrie 2016, 07:14

dupa raspuns, SE TRAGE APA

Liga 4. Numai că Horia Manoliu, preşedintele AFC, nu reuşise să se organizeze în timp util, nu avea jucători şi nici toate actele gata. Ca să nu piardă cu 0-3, nou-înfiinţata grupare „vişinie“ a făcut apel la bunăvoinţa adversarilor, rugându-i să accepte amânarea etapei. Constantin Zamfir, patronul de la Frăţia, a fost de acord şi meciul s-a reprogramat la începutul acestei luni. Partida, disputată săptămâna trecută, a fost foarte echilibrată şi s-a încheiat 1-1, însemnând primele puncte pierdute pe teren de AFC. Dar oficialii oaspeţilor, iritaţi de semieşec, au reclamat că gazdelor le lipsise un act. AMFB le-a dat dreptate şi a decis joi, la masa verde, ca AFC Rapid să câştige la masa verde cu 3-0. Pentru cei de la Frăţia, gestul de la început, când au fost de acord să ajute nişte adversari, s-a transformat astfel într-un lanţ de ghinioane. Punctul obţinut pe teren a fost pierdut la masa verde, AMFB i-a amendat cu 100 de lei (la Liga 5, unde jucătorii vin cu bani de acasă, chiar şi o astfel de sumă contează), a doua zi după meci vestiarul le-a fost spart de persoane necunoscute care le-au furat echipamentul, mingile, plasele de la porţi, dar şi boilerul şi motocoasa, chiar dacă aceasta era defectă.

1723632107905256
Vulturul Vulturul  •  08 Octombrie 2016, 08:43

Marica sa se uite la ce poate el si mai putin ce fac alti. Capacitatile lui sunt limitate in acest moment si viitorul lui este in incheiat

144378016022592
Campionat Euro  •  08 Octombrie 2016, 08:37
Postat de blacksun_14 pe 07 Octombrie 2016, 20:32

aici are dreptate duckdam.Pai cand a venit piovaccari parca juca de o viata la steaua.Asta inseamna sa ai instinct de marcator.Marica nu a fost niciodata un marcator.Golubovic a avut peste tot cifre bune, dar el se vede ca nu intelege unde ii trimit mingea coechipierii.Nu ii simte inca

Piovaccari avea mijlocași! Are dreptate Marica, nu se aduce "obiectul muncii" în fața. Da-i lui Golubovici 5 pase de gol si atunci vezi dacă e atacant!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează