FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica e criticat pentru că a refuzat Steaua: "N-a semnat şi se antrenează cu Dinamo! Nu înţeleg ce vrea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 22:26

Marcel Răducanu, fostul mare jucător al Stelei, nu înţelege de ce Ciprian Marica nu a semnat cu echipa din Ghencea, din moment ce în continuare nu are echipă şi se antrenează cu Dinamo.

"Nu înţeleg ce vrea Marica. Să cîştige bani mulţi sau să joace? Cum se aşteaptă să continue la naţională în ritmul ăsta? Nu ştiu ce să zic de oferta Stelei.

Dacă nu ai nici o ofertă, poţi să joci la Steaua, să joci în Champions League şi la naţională. O ajuta şi pe Steaua şi rămînea şi în circuitul naţionalei. N-a semnat şi se antreneză cu Dinamo", a spus Marcel Răducanu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
dash.berlin
dash.berlin  •  08 Septembrie 2013, 16:40
Postat de andy_2008 pe 02 Septembrie 2013, 09:02

Da,nu vrea sa bea ceai revigorant si sa joace in UCL,vrea pisat de caine si sa se antreneze cu Multescu prin boscheti.Marica e Mitea 2.

:))))))))))))

iulian099
iulian099  •  02 Septembrie 2013, 15:07

Asteptam sa treaca ziua de azi, cand se inchide perioada de transferuri pt marile campionate. Daca nu pleaca azi poate sa se transfere doar in est fara drept de a juca in competitiile europene si acolo fisa trebuie data in seara asta... Ajunge si asta pe la Al hilal sau terek groznai daca nu o taie azi, steaua sigur nu o sa il mai vrea maine el ar fi fost luat pt CL nu sa dea gol cu sageata navodari...

danieldinamos
danieldinamos  •  02 Septembrie 2013, 11:40

Desigur ca exista riscul de a ramane fara echipa pt o alta anumita perioada de timp sau si mai rau sa nu se semneze cu cine isi doreste sa semneze el si sa plece la o echipa inferioara stelei si poate si intr-un campionat mai slab ca al germaniei dar e riscul lui si la asumat si asta dovedeste ca vrea mai sus

Vezi toate comentariile (31)
Comentează