FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Pune frână entuziasmului de la FCSB și-l atenționează pe Becali: „Înseamnă că n-ai ce căuta în fotbalul mare! Ce spune Gigi... Te-apucă râsu-plânsu'!”

FCSB păstrează în continuare un avans liniștitor în fruntea Superligii / FOTO: Imago Images
FCSB păstrează în continuare un avans liniștitor în fruntea Superligii / FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 21:07 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 08:49

Marin Barbu, un nume inconfundabil în fotbalul românesc, fost jucător la Steaua în anii '80, privește cu destul de mult scepticism în direcția celor de la FCSB

După ce a urmărit primele trei meciuri ale roș-albaștrilor din 2024, Marin Barbu s-a convins. Fostul antrenor, astăzi în vârstă de 65 de ani, așteaptă investiții mult mai consistente din partea patronului de la FCSB și nu concepe ca o echipă cu pretențiile roș-albaștrilor să depindă doar de unul-doi jucători.

Dovada că e omul lui Kyros Vassaras » Cum îl protejează șeful CCA pe cel care a făcut praf FCSB - Farul
ARBITRAJ
Dovada că e omul lui Kyros Vassaras » Cum îl protejează șeful CCA pe cel care a făcut praf FCSB - Farul

„Magiun” nu vede cu ochi buni depedența roș-albaștrilor de Coman și Olaru și îl sfătuiește pe Becali să bage și mai adânc mâna în buzunar dacă vrea rezultate pe măsură în Europa. 

„Magiun” Barbu îl trezește la realitate pe Becali: „Dacă n-ai un buget de 30-40 milioane, n-ai ce să cauți în fotbalul mare!”

Pune frână entuziasmului de la FCSB și-l atenționează pe Becali: „Înseamnă că n-ai ce căuta în fotbalul mare! Ce spune Gigi... Te-apucă râsu-plânsu'!”
Marin Barbu // foto: Cristi Preda - GSP

„Ei au jucat bine și cu Farul, numai că la finalizare au păcătuit! Dom'le, dacă o echipă stă doar în Olaru, înseamnă că nu are bancă, nu are lot! 

Nu poți sta în doi jucători dacă vrei o echipă cum își dorește Gigi, să bați pe Manchester, să bați pe PSG... Dacă vrei să te bați cu granzii, nu poți sta doar într-un jucător. Dacă nu, rămânem la Conference League, maximum!

Dacă n-ai un buget de 30-40 milioane, n-ai ce să cauți în fotbalul mare! Nu existăm! Ce spune Gigi...visează, tată! Visează Champions League, că-i batem pe ăia... Te-apucă râsu-plânsu'!

Iar campionatul nu-i terminat! Pot fi accidentați, poate interveni lipsa de formă, se înjumătățesc punctele... Campionatul încă se joacă, după părerea mea!”, a concluzionat Marin Barbu, în dialog cu GSP.

Gigi Becali, dezlănțuit: „O să îi decapităm pe toți”

Entuziasmul lui Gigi Becali e la cote maxime după primele trei meciuri din 2024

„Fac eu echipa, fac schimbările, dar viteza aia? Fac eu viteza aia? E tot meritul antrenorului, nici nu visam să joace echipa în viteza aia. Zang-zang-zang. Din 4 pase suntem în fața porții. Nici Real Madrid nu joacă așa. O să îi decapităm pe toți. Ne mai trebuie o plombă, poate un atacant, așa cum e Louis Munteanu”.

VIDEO Gigi Becali, impresionat de jocul echipei sale în meciul cu Farul: „Jucăm cu o viteză năucitoare” + Pe cine a lăudat și cine l-a nemulțumit

Citește și alte știri despre FCSB: 

Patronul din Superligă intervine peste FCSB » Vrea să deturneze jucătorul dorit de Gigi Becali

E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
legio.sud
legio.sud  •  08 Februarie 2024, 13:23

GG la banii tăi cumpără-ți și puțin creier că îți trebuie .

parachioara5
parachioara5  •  08 Februarie 2024, 12:29

...jiji este un mare antrenor ...

VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Februarie 2024, 11:06

"Zang-zang-zang. Din 4 pase suntem în fața porții. Nici Real Madrid nu joacă așa. O să îi decapităm pe toți." Echipa de consoane e irezistibila. Adversarii privesc nauciti increngatura de pase in viteza. Singurul lucru pe care pot sa-l faca este sa scoata mingea din poarta. Pentru prima data, dupa multi ani, avem o echipa de nivelul Champions League.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează