FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 1-3

Marius Alexe: ”Bonetti m-a mai inventat o dată”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 00:03

Alexe îi mulţumeşte antrenorului cu care a debutat în Liga 1 şi spune că va păstra tricoul negru, dedicaţie pentru tatăl lui decedat, pînă la sfîrşitul carierei

- Marius, ai trecut de perioada dificilă?
- Mă simt mai bine acum, că am dat două goluri. Dar am traversat momente cu adevărat dificile, grele pentru toată familia mea. Tata a murit şi am ţinut să-i dedic golurile, primele ale mele după decesul lui. De acum înainte i le voi dedica pe toate pe care o să le mai dau. El nu lipsea de la nici un meci al meu, îmi vine greu să nu-l mai găsesc cu privirea în tribună, dar mă voi strădui în continuare să-l fac fericit în Ceruri.

- Ţi-a zis ceva special Bonetti înainte de meci?
- Mi-a spus: "Vreau două goluri de la tine!". Iar după ce am înscris prima oară mi-a zis că mai am nevoie de încă un gol. Îi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-a arătat-o.

- Ai o relaţie specială cu el?
- Te gîndeşti, probabil, că eu am debutat în Liga 1 cu Bonetti pe banca lui Dinamo şi ai dreptate. Chiar îi voi fi toată viaţa recunoscător. Nu voi uita niciodată ce a făcut Dario pentru mine. Sînt conştient totuşi că am obligaţia de a-mi face meseria indiferent de numele celui care conduce, ca profesionist nu am de ales.

- A surprins şi că ai jucat vîrf, nu mijlocaş stînga.
- Da, dar să ştii că Mister mi-a zis mai demult că eu ar trebui să joc atacant. Asta presupune să marchez des.

"Dănciulescu m-a lăsat să bat penalty-ul şi-i mulţumesc. El e una dintre legendele lui Dinamo, un om de care cu toţii mai avem nevoie"
Marius Alexe, atacant Dinamo

"Dinamo a făcut 2-0 dintr-un penalty care n-a fost. Şi arbitrul Avram le-a permis dinamoviştilor să tragă de timp în repriza a doua, a încurajat antijocul lor"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Chiajna

"Bonetti a adus o stare de spirit nouă şi o aşezare care promovează agresivitatea. Inclusiv schimbările din timpul meciului au fost inspirate!"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

"Poziţia în care ne aflăm e una bună. Spun asta fiindcă ne aflăm la doar trei puncte de CFR şi urmează să ne vedem faţă în faţă cu clujenii. Dar întîi s-o batem pe Ceahlăul!"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Steaua e principalul nostru adversar la titlu, fiindcă stă foarte bine la capitolul pregătire fizică"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Aprilie 2012, 13:30
Postat de steaua.libera pe 17 Aprilie 2012, 03:38

N-am fost malitios cand am zis de amical. Daca ai urmarit seria de meciuri dinamo-ceahlaul din ultimii 10 ani, sigur esti de acord cu mine

Ce fel de amicale ? Din alea mascate, de genul Steaua -Sportul sau Steaua-Pandurii ? Sau ti se pare ca astea doua echipe si-au dat viata pe teren cu voi cum au facut-o cu altii ?

toma29
toma29  •  17 Aprilie 2012, 10:22
Postat de steaua.libera pe 17 Aprilie 2012, 02:06

Propune o alternativa la "m-a mai"

M-a reinventat.

skid_row_30
skid_row_30  •  17 Aprilie 2012, 07:34
Postat de skid_row_30 pe 17 Aprilie 2012, 07:33

Ghidusule, "m-a mai" e cacofonie? :)) Zambaretule, mergi la clasa a doua si da-ti palme! Boule! Se trezesc toti agramatii sa comenteze!

Postul meu nu era pt tine ci pt ala cu Casa Poporului.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează