FOTBAL  »  Superliga  »  PETRESCU A DEMISIONAT DE LA URZICENI!

Marius Bilaşco: "Ne pare rău că pleacă şi îi urăm mult succes pe viitor!"

Articol de - Publicat sambata, 26 decembrie 2009 00:00

Marius Bilaşco, golgeterul Unirii Urizceni, spune că nu se aştepta la această decizie a lui Dan Petrescu, mai ales la finele acestui an. Bilaşco a dezvăluit că a vorbit cu fostul său antrenor înainte de plecare în vacanţă, dar nu le-a spus nimic despre posibila sa demisie de la echipă.

"Nu-mi vine să cred! Am aflat de la televizor şi eu că şi-a reziliat contactul cu Unirea. Am încercat să-l sun să vorbesc cu dînsul, dar nu am reuşit. Am vorbit mult înainte de a pleca în vancaţă şi la petrecerea de final de an, dar nu ne-a zis nimic despre intenţia de a pleca de la echipă.

Sincer vă zic, nu mă aşteptam la această decizie mai ales acum, pe final de an. O să încerc să vorbesc cu dînsul, sau cu Mihai Stoica pentru a afla care au fost adevăratele motive. Ne pare rău că pleacă şi îi urăm mult succes pe viitor", a spus Bilaşco pentru gsp.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  27 Decembrie 2009, 00:26

astazi Bilasco a luat titlu de cetatean de onoare a comunei Petrova.a fost cu Bogdan Mara si Dan Capatos sa isi ridice premui.el ne-a zis de plecarea lui dan

Vezi toate comentariile (1)
Comentează