FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Marius Constantin a fost prezentat azi de FC Vaslui: "E un nou început pentru mine"

Marius Constantin a fost prezentat la Vaslui +2   FOTO
Marius Constantin a fost prezentat la Vaslui

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 14:19

Dacă n-au reuşit să-l transfere pe Luchin, care a semnat cu Dinamo, FC Vaslui a oficializat azi achiziţia lui Marius Constantin. Fostul rapidist a semnat un contract pe trei ani şi spune că faptul că este antrenat de Viorel Hizo a fost decisiv în alegerea pe care a făcut-o

"Nu ştiu dacă oraşul Vaslui este pe placul meu, dar este o echipă care anul trecut a terminat acolo sus. FC Vaslui este o echipă mare şi nu am venit aici pentru oraş. În alegerea mea a contat foarte mult că domnul Hizo este antrenor.

El este cel care m-a contactat, în plus situaţia mea nu era una prea bună la Rapid. Sper să joc bine, să prind echipa. Pot să spun că e un nou început pentru mine şi că nu este un pas înapoi", a afirmat Marius Constantin.

Viorel Hizo e convins că fostul fundaş al Rapidului va rezolva problema apărării din echipa sa şi speră ca transferul la Vaslui să-l motiveze pe Constantin: "Este un jucător valoros atunci cînd este, aşa cum mi-a promis, extrem de serios. Nu a fost uşor să-l aducem.

Aşteptăm de la el foarte mult şi sper să se impună astfel încît să fie un jucător de bază. Îmi doresc jucători care să ridice nivelul echipei. Aveam nevoie de un fundaş central care să pună ordine în linia defensivă. Nu poţi să faci performanţă doar cu tineri fără experienţă, trebuie constanţă şi putere", a precizat Hizo.

Vezi mai jos imagini de la prezentarea lui Marius Constantin

FC Vaslui va juca duminică pe teren propriu cu Dinamo. Partida va începe de la 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
andreirapid1923
andreirapid1923  •  04 Octombrie 2011, 12:51
Postat de vitanyo pe 08 Septembrie 2011, 14:12

vor regreta multi ca ai plecat ...

Nu mai era in forma, ultimul meci reusit a fost cu Steaua in 2009 Bricheta ! Atat, succes la vaslui!

draxter
draxter  •  08 Septembrie 2011, 22:54

bun venit sper sa joci bine (pe teren) Hai Vaslui!

zoomrapid
zoomrapid  •  08 Septembrie 2011, 15:44
Postat de razwan_vs pe 08 Septembrie 2011, 15:11

sper sa iti fi lasat ....fitele la bucuresti....

ei na... si cu tine acum... chiar vrei sa se schimbe de tot? :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează