FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO+FOTO Marius Constantin, vedetă în videoclipul iubitei lui, „Perla Banatului”: „Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima”

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 17:01 / Actualizat sambata, 05 august 2023 17:39

Liber de contract după ce a plecat recent de la FC Argeș, Marius Constantin (38 de ani) apare în cel mai nou videoclip ai iubitei lui, artista Miruna Lazea (23 de ani), supranumită „Perla Banatului”.

Cei doi formează un cuplu din prima parte a acestui an, iar acum, fotbalistul a apărut alături de ea în videoclipul piesei „Fusta mea”, lansat pe 2 august.

În clipul filmat într-un peisaj montan, Marius Constantin apare alături de Miruna. Încearcă să o cucerească oferindu-i un buchet de flori, culese chiar de el, și dansează pe versurile prin care Miruna își exprimă iubirea față de fotbalist. 

FOTO. Marius Constantin, vedetă în videoclipul iubitei sale

+26 FOTO

Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima. Nu știam ce mă așteaptă, dar acum ești tot ce aș vrea. Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima. Cu un zâmbet și o lalea, am picat în vraja ta” este refrenul piese lansate de iubita lui Marius Constantin.

„Eu nu credeam că pot să iubesc un vagabond. Vagabondul vieții mele ești”, sunt alte versuri pe care Miruna i le dedică lui Constantin în respectivul videoclip.

Miruna Lazea a lansat recent, alături de Simina Stanciu, și melodia „Fotbalist de meserie”. Videoclipul a fost filmat chiar la baza de pregătire a celor de la FC Argeș. Iar Miruna și Marius Constantin au atras toate privirile la finalul lunii iunie, când au fost prezenți la centenarul Rapidului.

+26 FOTO

Citește și: 

Cătălin Moroșanu și-a deschis Academie „populară” de arte marțiale: „Sunt frumoase filmele, dar trebuie să înveți să ripostezi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  06 August 2023, 14:25

Totusi.....cum sa nu gasesti macar rima la "Nu știam ce mă așteaptă, dar acum ești tot ce aș vrea"????? Restul rimeaza, asta num cine le scrie?

X01Y
X01Y  •  06 August 2023, 10:50

Cred ca articolul era mai potrivit pentru cititorii Libertatea. Și ălora le plac profunzimile din versuri " cu un zâmbet și-o lalea, ia dă-o în dragostea mea ", doar ca apoi să le raporteze ca nepotrivite sau insinuante.

paiazze
paiazze  •  05 August 2023, 18:14

Versuri grele de tot... Nu ma mir ca l-a cucerit pe un mare ganditor ca acest Marius Constantin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close