FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Marius Lăcătuş a învins mereu Rapidul "acasă"

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2009 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, nu are un palmares destul de strălucit contra Rapidului, ca antrenor reuşind să cîştige doar trei din cele 10 întîlniri cu giuleştenii.

Totuşi, din cele 10 întîlniri, doar 2 s-au disputat pe teren propriu, echipa lui Lăcătuş impunîndu-se de fiecare dată, o dată pe cînd antrena FC Braşov şi o dată pe vremea cînd antrena UTA Arad. Meciul din această seară este primul pentru Lăcătuş pe Ghencea contra Rapidului. Meciul va fi transmis liveVIDEO pe GSP.RO.

Vezi rezultatele înregistrate de Lăcătuş ca antrenor contra Rapidului.
Rapid - Ceahlăul 1-0
FC Braşov - Rapid 2-0
Rapid - FC Braşov 1-1
Rapid - FC Braşov 1-0
Rapid - FC Naţional 2-2
Rapid - Oţelul Galaţi 2-1
Rapid - Steaua 0-3
UTA - Rapid 1-0
Rapid - UTA 4-0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  16 Mai 2009, 00:13

hei nu aveti valoare de europa nu ati facut nimic pana acum tot ne radeti in nas atat mai lasati-ne cu laudele apropo jucatori de la rapid nu vor primi nimic de ciuda cpopos i-a mintit ca de fiecare data asa ca p;a pa pa ce veti face cu craiova sa vedem noi ne descurcam cu timisoara

gigibecali93
gigibecali93  •  15 Mai 2009, 23:51

Gree-eeu tare fara valize , taticuuu...!! Ce echipa caraghiasa are steaua!! Daca as fi fost stelist acum intram in pamint de rusine si mai puneam si vreo doua lopeti peste , asa de suparare... Greu e fotbalul asta cind trebuie sa-l joci pe bune!! Multumim Rapid!!

cris4co
cris4co  •  15 Mai 2009, 23:23

V-am spulberat...si-mi pare bine ca sa vada toata lumea.E uite ca nu ati avut valiza astazi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează