FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lăcătuș, confuz după decizia care privește palmaresul: „Era Steaua când eram eu antrenor! Ei ai cui sunt?!”

Marius Lăcătuș (59 de ani) crede că decizia Curții de Apel în lupta pentru palmaresul Stelei nu lămurește multe aspecte.
Marius Lăcătuș (59 de ani) crede că decizia Curții de Apel în lupta pentru palmaresul Stelei nu lămurește multe aspecte.

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 17:27 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 19:51

Marius Lăcătuș (59 de ani) crede că decizia Curții de Apel în lupta pentru palmaresul Stelei nu lămurește multe aspecte. 

Marius Lăcătuș, gloria clubului Steaua, decisiv în cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor Europeni din 1986, cere lămuriri suplimentare din partea judecătorilor.

Gigi Becali crede că dreptatea e de partea lui în războiul cu Steaua: „Palmaresul și numele rămân la noi pe vecie! Dreptatea nu stă într-o hârtie scrisă de un judecător!”
FCSB - STEAUA
Gigi Becali crede că dreptatea e de partea lui în războiul cu Steaua: „Palmaresul și numele rămân la noi pe vecie! Dreptatea nu stă într-o hârtie scrisă de un judecător!”

Marius Lăcătuș: „Era Steaua când eram eu antrenor”

„Mă găndesc și la jucători, la antrenori. Au jucat în Ghencea, cu Steaua, în cupele europene. Ei ai cui sunt? Justiția ar trebui să dea o sentință și pentru această perioadă.

Cred că o astfel de sentință ar trebui să îi spună și Ministerului să facă mai mult, să găsească metodele necesare ca această echipă să promoveze. Să ai palmares și să joci în Liga 2 fără drept de promovare nu e ușor pentru nimeni, pentru jucători, antrenori sau suporteri.

Era Steaua când eram eu antrenor. Președinte am fost tot la Steaua. Era Steaua care juca în Ghencea. Acum nu mai e Steaua...”, a spus Marius Lăcătuș la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Trebuie să ne întrebăm cum de au avut dreptul de a juca în Liga 1? Palmaresul i-a ajutat foarte mult la meciurile din cupele europene. Eu nu sunt jurist, dar dacă până în 2003 nu au avut dreptul să se folosească de palmares, înseamnă că dreptate are Steaua. Palmaresul cel mai bogat a fost până în 1998. Asta mă mulţumeşte că FCSB nu va mai apărea câştigătoare a Cupei Campionilor la UEFA. Liga Profesionistă are obligaţia să anunţe la UEFA acest lucru
- Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș, legenda Stelei trecută și pe la clubul lui Becali

În perioada octombrie 2005 - mai 2006, Marius Lăcătuș a fost președinte de onoare la formația patronată de Gigi Becali.

Lăcătuș a fost și antrenor la echipa care purta în acel moment numele Steaua în 3 perioade, 2007-2008, 2009 și 2010-2011.

+11 FOTO

Lăcătuş este, de departe, fotbalistul cel mai reprezentativ din istoria roş-albaştrilor. A jucat timp de 13 sezoane pentru trupa din Ghencea, 1983-1989 şi 1993-2000, iar palmaresul său este unul greu de egalat: 10 titluri de campion din 23 cucerite în 64 de ani de "militari", 7 Cupe al României din cele 20 pe care le au în palmares steliştii.

În plus, Lăcătuş are cele mai multe meciuri disputate în cupele europene pentru roş-albaştri, 72, înscriind de 17 ori. A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986, în finala cu Barcelona, atunci când a şi transformat unul dintre penalty-uri. În 1987, a cucerit şi Supercupa Europei în faţa lui Dinamo Kiev.

VIDEO. Erik Lincar, despre procesul dintre CSA Steaua și FCSB: „Eu sunt al nimănui”

Citește și alte știri din Superligă: 

Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete

Gică Hagi îl avertizează pe Rednic: „Orice echipă care vine la Constanța e obligată să se apere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
Dobermannul
Dobermannul  •  01 Noiembrie 2023, 14:46

Deci tu ca csaist esti multumit cu ce aveti acum si nu-ti mai trebuie nimic in plus de ce aveti acum. Atunci e bine. Succes la matineu.

fabulos
fabulos  •  31 Octombrie 2023, 14:03
Postat de Dobermannul pe 31 Octombrie 2023, 08:54

Wawww la miezul noptii n-ai ce face fabulosule de prost.

Ziua are 24 de ore. Nu credeai dar asa e. Nu exista un termen limita de raspuns. Surpriza!!!

fabulos
fabulos  •  31 Octombrie 2023, 14:00
Postat de Dobermannul pe 30 Octombrie 2023, 18:47

Fabulosule iti dai seama cat esti de prost esti daca ma faci mincinos dand link-uri care sant impotriva celor spuse de tine? Ma, Talpan si aia de la MApN isi bat joc de voi cu procese apa de ploaie. Pai ma, daca voiau sa-i ia jucaria lui becali porneau un proces penal sa-i desfiinteze echipa si sa-l bage la parnaie. Dar n-au putut si stii de ce? Nu pentru ca preluarea echipei nu s-a facut cu multe abateri de la lege, pentru ca tot ce s-a privatizat in Romania a fost la limita legii, ci pentru ca generalii aia de la MApN sunt bagati in mizeria asta pana in gat si se feresc sa afle cei de UEFA cum au afectat ei competitia fotbalistica, atat in Romania cat si in meciurile din Europa. De asta fug de TAS si de instantele penale si se refugiaza doar in civil si in hotarari fara efect executoriu.

In primul rand nu stii la cine te referi cand zici ''voi''. Eu sunt o singura persoana. MApN nu are nici o problema cu societatea lui Becali infiintata in 2003 si nu au cum ''sa-i ia jucaria''. Au avut o problema cu faptul ca ''jucaria'' a fost denumita Steaua Bucuresti fara sa aiba acordul titularului marcii. Acest aspect a fost rezolvat. Steaua Bucuresti a fost si ramane o sectie a CSA purtand acest nume. SC FCSB SA este o societate comerciala infiintata in 2003 ramasa cu denumirea aceasta aleasa de actionarul majoritar. Nu mai exista nici o disputa in acest sens, a spus dl. Becali foarte clar ce trebuie facut pentru a putea cumpara clubul Steaua (pentru eventualii doritori). CSA Steaua Bucuresti NU A FOST PRIVATIZAT. Deocamdata. MApn nu are ce sa ceara de la TAS, are numele, sigla, palmaresul, participa in campionatul de fotbal al Romaniei, daca castiga Cupa o sa participe si in cupele europene.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează