FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 2-0

Marius Lăcătuş: "Mă bucur că am reuşit să obţin aceste performanţe cu o echipă din provincie"

Marius Lacatus, Lacatus Steaua
Marius Lacatus, Lacatus Steaua

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul lui FC Vaslui, era fericit după victoria cu 2-0 în faţa lui Dinamo care i-a asigurat echipei sale locul 3 la finalul sezonului. Moldovenii evoluează miercuri şi în finala Cupei României.

"Vreau să felicit jucătorii pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru rezultat. Am cîştigat cele trei puncte puse în joc şi trebuie să recunoaştem că locul 3 este o performanţă foarte bună. Sper ca prin atitudinea pe care o vor avea în jocul de miercuri să ne îmbunătăţim performanţele.

Astăzi am făcut un joc foarte bun şi bine aşezat din punct de vedere tactic. Mă bucur că am reuşit să obţin aceste performanţe cu o echipă de provincie. Am preluat echipa de pe un loc care nu îi făcea cinste şi cred că puteam realiza chiar şi mai mult", a spus Marius Lăcătuş.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
jmecher10
jmecher10  •  23 Mai 2010, 13:49

miercuri la ora 5 la stadion

 •  23 Mai 2010, 10:37

Sami zik si mie un vasluian la ce ora e plecarea catre iasi? va rog... Sa vina cupa la vaslui forza vaslui

suhy
suhy  •  23 Mai 2010, 08:58

Sa vina CUPA la VASLUI!!!si cu asta am spus totul...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează