FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul transfer făcut de Marius Niculae la Dinamo » Atac direct la șefii clubului: "M-am săturat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 22:14

Marius Niculae a dezvăluit că s-a apucat de impresariat, primul transfer perfectat fiind cel al lui Marco Ehmann (17 ani) la Dinamo. 

Marius Niculae a dezvăluit că a intrat de mai bine de un an în branșa impresarilor, însă abia astăzi a reușit primul transfer oficial, Marco Ehmann. 

"M-am apucat de impresariat. Mă axez pe jucători tineri, cu personalitate. Din păcate, în România lipsesc cu desăvârșire. Marco Ehmann este primul transfer pe care l-am făcut. A venit gratis. Florin Bratu l-a dorit foarte mult pe acest jucător", a declarat Niculae la TV Digi Sport.

Atacă strategia lui Dinamo

Marius Niculae nu este de acord cu strategia folosită de Dinamo și face o comparație cu perioada în care el evolua în "Ștefan cel Mare".

"Se vindeau și pe vremea mea jucători, dar atunci existau mereu înlocuitori. Acum nu vine nimeni în schimb, au doar soluții low-cost. M-am săturat de "New Dinamo" și de așa numitele proiecte pe termen lung. 

I-au adus pe Torje și Palic, doi jucători de mare valoare, dar nu sunt pregătiți sută la sută. Sunt dezamăgit. Nu e normal ca un club ca Dinamo să se bată pentru salvarea de la retrogradare. Nu cred că s-a mai întâmplat asta vreodată", a declarat Marius Niculae la TV Digi Sport.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (28)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Martie 2018, 11:17
Postat de nebraska pe 09 Martie 2018, 06:09

john milne are 70 si arata de 100.

La IQ e invers !!!

luputu
luputu  •  09 Martie 2018, 11:06

Sistemul competitional *** ***. Nu exista motivatie in prima parte iar in a doua parte se fac aliantele si nu iese cine trebuie campioana

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  09 Martie 2018, 10:59

Nu inteleg de ce pana acum nu a protestat nimeni impotriva politicii lui Negoita. Numai acum, cand Dinamo a ajuns in play-out. Era evident ca echipa nu are cum sa mearga cu stilul "vinzi de 2-3 mil. / an si aduci doar jucatori liberi de contract"!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează