FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Marius Niculae nu-şi iartă coechipierii după umilinţa în faţa danezilor: "E ruşinos. Trebuie să-şi schimbe mentalitatea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 17:36

Dinamo a pierdut ieri în ultimul amical din cantonamentul din Antalya la un scor uriaş, 1-7, în faţa tineretului Danemarcei. Marius Niculae, 33 de ani, a tras un semnal de alarmă tinerilor jucători ai "cîinilor" şi a recunoscut că rezultatul partidei a fost unul "ruşinos".

"La acest scor ce poţi să mai zici? Este ruşinos, acum am văzut şi jucătorii mai tineri la ce nivel sînt, cu toate că sînt  foarte, foarte talentaţi. Dar trebuie să-şi schimbe mentalitatea!

La vîrsta lor veneam primul la masă, înainte de antrenamentul de la sală. Aici trebuie schimbata putin mentalitatea pentru că în fotbal nu ajunge doar talentul", a spus Marius Niculae pentru Dolce Sport.

Atacantul de 33 de ani n-a evoluat cu danezii din cauza unei accidentări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (89)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:37
Postat de a.c.a.b_st pe 24 Ianuarie 2015, 21:11

mersi,la fel.ciao!

ciao.)) ieri.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:36
Postat de cpt.ahab pe 24 Ianuarie 2015, 20:50

A cazut si Elche in mitanul secund ca Dinamo. Daca mai dura meciul vreo cateva minute, Barca era si mai daneza decat selectionata U21! :))))))))))

ca sa vezi similitudini.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:35

marius nicolae are dreptate, dar declaratia lui nu prea are treaba cu meciul de pregatire disputat contra tinerilor daneji. acolo exista o serie de erori in lant ale stafului, pe care chiar chiar si ei le-au recunoscut. sa speram ca teja nu v-a mai repeta erorile respective.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează