FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae pleacă după Supercupă! » Cine mai dă goluri pentru "cîini"?

Marius Niculae va fi titular sîmbătă, cu CFR, apoi are drumul deschis spre un contract în străinătate
Marius Niculae va fi titular sîmbătă, cu CFR, apoi are drumul deschis spre un contract în străinătate

Articol de - Publicat marti, 10 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 iulie 2012 08:56

”Săgeată” va juca Supercupa de sîmbătă, după care poate pleca în străinătate. Opţiuni: Al Kuwait, echipa lui Ion Marin, Sivasspor sau Segunda Division.

Dinamo rămîne fără primul căpitan al echipei. Marius Niculae, 31 de ani, joacă Supercupa de sîmbătă, cu CFR Cluj, apoi poate pleca din Ştefan cel Mare. Aşa cum Gazeta a anunţat de două luni, atacantul are o hîrtie oficială prin care poate semna cu oricare echipă din străinătate ce achită 500.000 de euro.

Şi va pleca, însă nu se ştie dacă pe această sumă. Al-Kuwait, noua echipă a lui Ion Marin, este de acord să-l achiziţioneze pe "Săgeată", însă ar vrea să plătească în jur de 300.000 de euro, iar fotbalistului să-i achite un salariu anual de 320.000 de euro. "Săpăligă" a garantat pentru Niculae, arabii insistă şi speră ca Dinamo să mai lase din preţ.

Marius mai are oferte şi din zona europeană: turcii de la Sivasspor (locul 7 în prima ligă) şi spaniolii de la Cordoba (Segunda Division) îl au în vedere. Primii pun pe masă 100.000 de euro, sumă considerată derizorie de către "cîini", ibericii în jur de 250.000 de euro pentru club.

"Am o ofertă de la un club bun pentru Niculae, din Europa, ar fi o surpriză frumoasă. Dacă se finalizează, pleacă după Supercupă", a anunţat şi impresarul Florin Manea.

19 goluri a marcat sezonul trecut Niculae pentru Dinamo, fiind al doilea golgeter al Ligii 1, după Wesley

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
biancorossi
biancorossi  •  12 Iulie 2012, 13:19
Postat de bamse1901 pe 10 Iulie 2012, 17:49

vin baietii tineri.tzucudean abia asteapta sa fie titular si are si valoare.

cand va marca tucudean macar 30 de goluri in toata cariera lui sa ma anunti si pe mine. cu siguranta va trebui sa mai asteptam vreo 12 ani asemenea "isprava". ala e orice, numai golgeter nu.

mario_2987
mario_2987  •  10 Iulie 2012, 19:32

Daca da-ti si omul de baza din echipa asta si asa decimata de vreo doi ani de zile care se chinui sa raman in primele 5 inseamna ca sunteti cei mai tampiti oameni din fotbalul romanesc , cei mai imbecili , curve cu doua fete !!! dati banii care-i merita fotbalisti cum este marius niculae si luati jucatori de calitate si atunci ve-ti fi apreciati...dar ma tem ca este prea tarziu pt voi

bamse1901
bamse1901  •  10 Iulie 2012, 17:49

vin baietii tineri.tzucudean abia asteapta sa fie titular si are si valoare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează