FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI1, LOOKTV, GSP.RO

Marius Niculae speră la două victorii pe final de sezon, dar recunoaște: ”Mi-e rușine să mai promitem ceva”

Niculae a marcat de 3 ori în 12 partide din retur
Niculae a marcat de 3 ori în 12 partide din retur

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2015 00:00

Marius Niculae, 34 de ani, vrea să șteargă în ultimele două runde impresia proastă lăsată în acest sezon.

- Marius, ce obiectiv mai are Dinamo pentru aceste ultime două etape?
- Mi-e și rușine să mai promitem ceva sau să mai vorbesc despre obiective. Am ratat prea multe în această primăvară... Vă dați seama că vrem să învingem și la Ploiești, apoi și pe Astra, dar mai bine să "vorbim" pe teren.

- Aveți vreo temere pentru meciul de pe "Ilie Oană"?
- Vom da peste un stadion plin, știm că ploieștenii nu ne simpatizează prea mult, mai ales după ce i-am bătut 5-1 cînd și-au inaugurat noua arenă. Dăm peste una din echipele bune ale Ligii 1, mie, personal, îmi plăcea mult de această formație cînd era antrenată de Mircea Rednic.

- Pecanha ar putea veni din vară în Ștefan cel Mare.
- Mi l-aș dori la Dinamo, e un fotbalist de valoare.

- Cernat ar mai fi bun, la 35 de ani?
- Bun?! Foarte bun! O poate ajuta pe Dinamo, mi-ar fi fost de mare ajutor cu niște pase decisive.

- Tu ce faci, te-ai mai gîndit în ceea ce privește viitorul tău?
- Am zis că-mi iau două luni de vacanță. După aia, vedem. Oricum, Dinamo e singura echipă la care vreau să mai joc în țară.

- Crezi că veți ieși din insolvență pe 27 mai?
- Sper. Și dacă nu se va ieși, tot trebuie să ne batem pentru un trofeu, fiindcă ăla rămîne în palmaresul clubului.

"Astafei nu a ratat în meciul cu ASA fiindcă a vrut s-o facă. Eu, de exemplu, am ratat din situații mai clare decît el, ce, înseamnă că am fost blat?!"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Aș vrea ca Elhamed, Bunoza și Grozav să continue în Ștefan cel Mare, sînt fotbaliști cu care se poate construi un viitor frumos"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Nu mi-aș dori jucători de la Steaua! Aaa, ar fi totuși trei, dar ei sînt dinamoviști, e vorba despre Tamaș, Luchin și Țucudean" ;)
Marius Niculae, atacant Dinamo

Rednic atacat

Ionel Ganea, acum antrenor la Dunărea Călărași, în L3, nu-l menajează pe Mircea Rednic. "Şansa lui Dinamo este Dinu Gheorghe, care mai are conexiuni şi se pricepe la pariuri. Rednic nu ştie să motiveze jucătorii decît cu bani. Dacă era antrenor bun, rămînea în lupta la titlu cu Petrolul. Sau trebuia să rămînă în Belgia. Cînd era acolo zicea că nu se mai întoarce în Liga 1. El mereu ameninţa că pleacă. Zece ani a făcut aşa şi acum nu îl mai vrea nimeni", a spus Ganea conform mariustuca.ro.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
khal_37
khal_37  •  22 Mai 2015, 19:54

"Nu mi-aș dori jucători de la Steaua! Aaa, ar fi totuși trei, dar ei sînt dinamoviști, e vorba despre Tamaș, Luchin și Țucudean" ;) Esti termnat bre...Cei trei lupta pentru Steaua cum nu au facut pentru dinamo. Daca-ti da Becali un os sa-l rozi, vii la Steaua pe coate si genunchi, ca un pudel dresat! Mori ca ei au ajuns la Steaua, si isi fac treaba, isi iau salariile la timp, ca au liniste...las ca poate te ia dinamo zagreb la anul....sau de ce nu ludogoretz sa fii coleg de caracter cu moati tembeleanu'.

khal_37
khal_37  •  22 Mai 2015, 19:50

Pai cine te-ar mai lua in tara bre...nici saracii aia de la botosani!!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Mai 2015, 17:50

HAHAHA,DINAMO E ZERO ZERO

Vezi toate comentariile (3)
Comentează