FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae spre Lens » Salvarea ar putea veni din Hexagon

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

Niculae are mai nou varianta de transfer RC Lens, club preluat recent de Boloni

Discuţiile cu Beijing Guoan pentru Marius Niculae au rămas în stadiu incipient, iar roş-albii le-au transmis asiaticilor să se mişte repede dacă îl mai vor pe atacantul de 29 de ani, întrucît a mai apărut o ofertă.

"Cîinii" le-au spus reprezentanţilor chinezi că RC Lens, noua echipă a lui Ladislau Boloni, e una dintre variantele de viitor ale lui "Săgeată". Francezii, penultimul loc în prima ligă, cu 16 puncte, caută să suplimenteze compartimentul ofensiv, întrucît acesta a reuşit să marcheze doar de 17 ori în 18 etape!

Gratis, dacă renunţă la restanţe
Boloni, care l-a avut ca elev pe Marius şi la Sporting Lisabona, l-a dorit pe acesta mai pe la toate cluburile pe unde a antrenat. În majoritatea situaţiilor, totul s-a sistat din cauza pretenţiilor financiare ale "cîinilor". Acum însă, "Săgeată" are un atu: poate pleca gratis la orice formaţie îl doreşte cu condiţia ca el să renunţe la salariile restante pe ultimele cinci luni, datorie cifrată la aproximativ 115.000 de euro!


280.000 de euro este salariul anual pe care îl are Niculae în Ştefan cel Mare

450.000 de euro a plătit Dinamo către Inverness, în vara lui 2008, pentru transferul lui Marius Niculae

3 goluri şi două pase devisive a reuşit Niculae în 16 meciuri jucate în acest sezon, în Liga 1 Bergenbier

Prunea acuză
Florin Prunea spune că a acceptat postul de manager sportiv al Astrei Ploieşti întrucît nu s-a mai simţit dorit în Ştefan cel Mare. "Am avut contract cu Dinamo pînă la 31 decembrie, iar clubul nu mi-a propus prelungirea acordului. Am primit o ofertă foarte bună de la Astra şi am acceptat-o. Cred că mi-am făcut treaba bine la Dinamo, poate am mai şi greşit uneori", a spus Prunea.

Astra visează la Alexe
Ioan Niculae speră să-l transfere pe Marius Alexe la Astra! Ieri, patronul prahovenilor s-a întîlnit cu Vasile Turcu, cel care are foaie de transfer pentru fotbalistul de 20 de ani în schimbul datoriei de 2 milioane de euro pe care o are clubul faţă de el. Cei doi au discutat despre posibilitatea transferului lui Alexe. "I-aş vrea pe Alexe şi pe Torje de la Dinamo, dar nu ştiu dacă pot fi luaţi", a zis Niculae.

Amenzi pentru graşi
Dinamoviştii au fost înştiinţaţi de conducere încă de cînd au intrat în vacanţă să nu facă excese alimentare, în caz contrar cei care vor avea kilograme în plus urmînd să suporte amenzi. "Pentru fiecare kilogram peste greutatea optimă, plătiţi cîte 1.000 de euro!" a fost avertizarea şefilor. Mulţi dintre fotbalişti au slăbit cîte 2-3 kilograme înaintea Sărbătorilor pentru a nu se abţine de la preparatele de porc. "Măcar acum să ne bucurăm şi noi de specialităţi!", au motivat jucătorii.

Inbox:

- Andone va reveni în ţară la mijlocul acestei săptămîni după o vacanţă de trei săptămîni în Thailanda. "Fălcosul" va discuta cu şefii despre eventuale "plombe" în lot.
- Cristi Munteanu are cele mai mari şanse să fie numit manager sportiv al "cîinilor" după plecarea lui Florin Prunea. Candidaţi mai sînt Dănuţ Lupu şi Bogdan Bălănescu, director sportiv la echipa secundă.
- Mijlocaşul Raphael Stănescu (17 ani) va face deplasarea cu Dinamo în cantonamentul din Antalya, programat în perioada 18 ianuarie - 10 februarie. Andone vrea să-l promoveze mai mult la prima echipă, fiind văzut drept un posibil înlocuitor al lui Adrian Cristea, plecat la U Cluj.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  05 Ianuarie 2011, 01:05

Boloni are nevoie de atacanti,nu de parasutisti.Niculae nu mai are treaba cu fotbalul de ceva vreme.

calinescu_
calinescu_  •  04 Ianuarie 2011, 21:02

BOLONY E ANTRENOR , NU LOSER CA ANDONE !!!!!!

butch_cassidy
butch_cassidy  •  04 Ianuarie 2011, 04:49

HA HA HA..!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează