FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC BRAŞOV

Marius Pena a înscris al 20-lea său gol în Liga 1

Marius Pena
Marius Pena

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 19:35

Atacantul care a marcat golul ce a adus titlul la Galaţi în sezonul trecut, Marius Pena, a deschis scorul pentru Oţelul în disputa cu FC Braşov.

Pena a fructificat o centrare perfectă a lui Sorin Frunză, în urma unui corner obţinut de gălăţeni la o centrare a lui Liviu Antal.

Pentru atacantul Oţelului este golul cu numărul 20 pe care acesta îl reuşeşte în prima ligă, de la debutul său, consemnat pe 24 mai 2003, într-un meci pierdut de FC Naţional la Bistriţa, scor 0-3. Primul său gol în Liga 1 a venit la doar patru zile de la debut, într-o nouă înfrîngere, 1-3 în Cotroceni cu Ceahlăul Piatra Neamţ

În ediţia trecută, Marius Pena a fost golgeterul echipei cu 8 reuşite, şapte din ele dovedindu-se la final a fi decisive. În precedentele 18 jocuri în care şi-a trecut numele pe tabelă, gălăţenii au obţinut 13 victorii, 4 remize şi au pierdut o singură dată.

VEZI MAI JOS CÎTEVA GOLURI REUŞITE DE PENA PENTRU OŢELUL!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bluevibess
bluevibess  •  20 August 2011, 20:16

''In ediţia trecută, Marius Pena a fost golgeterul echipei cu 8 reuşite, şapte din ele dovedindu-se la final a fi decisive.''Ce ziaristi,de toata jena !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează