FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Marius Popa a semnat cu Internaţional Curtea de Argeş!

Marius Popa
Marius Popa

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2009 00:00

Portarul Marius Popa, legitimat ultima dată la Poli Timişoara, a semnat un contract pe trei ani cu nou promovata în prima ligă, Internaţional Curtea de Argeş. Popa se află de săptămâna trecută în cantonamentul de la Poiana Braşov şi se pregăteşte sub comanda lui Ştefan Stoica.

Urmează ca în aceste zile să semneze contracte cu gruparea patronată de Benone Lazăr, jucătorii nou veniţi Claudiu Voiculeţ şi Cosmin Băcilă, ambii de la retrogradata Farul Constanţa, şi Ramses Gado de la Oţelul Galaţi.

După ce a semnat înţelegerea cu clubul argeşean, Marius Popa a plecat la Oradea pentru a fi prezent la înmormântarea bunicii sale decedată în urmă cu două zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  05 Iulie 2009, 14:46

multa bafta popica pt noi vei fi mereu timisorean si multumim pt tot ce ai facut pt poli timisoara...multa bafta iti dorim...

 •  05 Iulie 2009, 11:46

cum sa afirmi ca un jucator de la o retrogradata poate fi o achizitie buna.....ce dracu echipa aia o retrogradat cu bacila si voiculet titulari....mai rare cazurile cand la o retrogadata gasesti un fotbalist bun....si de aia astia de la curtea de arges vor avea soarta buzaului mediasului...investitii fara cap...

 •  05 Iulie 2009, 11:28

Multa bafta Popica...indiferent daca ai plecat de la noi sau nu tu vei ramane mereu in sufletele noastre!!! Si de accea vrem sa iti multumim pentru tot.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează