FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Marius Stan este îngrijorat că Oţelul nu va putea juca la Galaţi în cupele europene

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Preşedintele liderului Oţelul Galaţi, Marius Stan, s-a arătat îngrijorat de perspectiva ca echipa sa să nu poată juca în propriul oraş în cupele europene, dacă situaţia din clasament la finalul campionatului o va impune.

"Nu întrunim condiţii legate de capacitatea tribunei oficiale, masa presei, numărul de parcări... Sînt foarte multe condiţii pe care nu le îndeplinim", a zis Stan la sportro.

Apoi a adăugat: "Plus că sîntem poziţionati între blocuri şi este foarte greu să ne extindem, chiar dacă am avea bani".

"Dacă Rîpă primeşte o ofertă bună din străinătate, dar numai din străinătate, atunci discutăm de transferul său"
, a mai afirmat Stan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
anonimx17
anonimx17  •  23 Decembrie 2010, 15:31

Stadionul Dunarii Galati dak ar fi al nostru si dak l-am umple de jur impreun cu scaune eu spun k am avea 0 capacitate de vreo 25000-30000 de locuri este super mare...probabil de vreo 3,4 ori kt al Otelului acela dak ar fi al nostru si l-am renova ar fi unul din cele mai bune din tara si mai frumoase

alinatm
alinatm  •  23 Decembrie 2010, 14:34

@ovidiu62 Al Banatului?! Inainte de a face o asemenea afirmatie, cred eu ca ar trebui sa te documentezi putin. Timisul este pe primul loc in ceea ce priveste contributia la bugetul de stat (dupa capitala, bineinteles), si primeste cu mult sub suma care i s-ar cuveni. De ce? Unde crezi ca se duc aceste sume? Iti spun eu, in regiunea pe care o aperi. Si inca un lucru, nu mai asocia Banatul cu Iancu. Faptul ca are “o afacere” in Timisoara, nu-l face banatean.

ovidiu62
ovidiu62  •  23 Decembrie 2010, 13:58

Galatiul este pe locul 3 la cat cotizeaza la bugetul de stat iar banii de aici iau drumul Clujului pt al 2-lea stadion.Oare este normal domnilor politicieni altii sa nu aiba o sala de sport iar altii sa aiba 2 stadioane?Macar sa nu mai cotizam la bugetul de stat ar fi o solutie.banii din Moldova iau drumul Ardealului si banatului (vezi cazul Iancu )care a furat RAFO Onesti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează